Fest og forberedelserne til EM på hjemmebane i juni måned, starter allerede nu. Til Hele Danmarks Fodboldfest har landets fodboldklubber en afgørende hovedrolle.

 

I kan som klub deltage i Hele Danmarks Fodboldfest på flere forskellige måder. Om I ønsker at deltage i enkelte eller alle dele af Hele Danmarks Fodboldfests tilbud er op til jer, men mulighederne er følgende: 

 

 • Træn med landsholdet:
  Op til EM-slutrunden kan klubbens hold og spillere lære fede øvelser og tricks af Kvindelandsholdet og Herrelandsholdet. I kan samtidig vinde fede præmier ved at uploade en video af øvelsen, som I udfører.
 • Pynt op til landsholdsfest:
  Bestil merchandisepakken fra Hele Danmarks Fodboldfest, så jeres klubhus kan blive pyntet op til fodboldfest. Når I har pyntet op, kan I uploade billeder og vinde præmier til klubben.
 • Fællessang:
  Syng landsholdet godt i gang, optag klubbens skønsang og deltag i konkurrencen om præmier, som vil forstærke fællesskabet i klubben.
 • Mere fest lokalt:
  DR, Mary Fonden og DBU holder fodboldfest i en række boligområder over hele landet. Hvis der bliver fodboldfest i et boligområde nær jeres klub, vil I få mere at vide om, hvordan I eventuelt kan blive en del af arrangementet.

 

Læs meget mere om Hele Danmarks Fodboldfest, og om hvordan I bliver en del af den, her.