Har din klub plads til flere voksne medlemmer, og vil I gerne udvide jeres fællesskab med nye tilbud?

 

Koncepterne Fodbold Fitness og Motionsfodbold kan tilpasses begge køn, forskellige voksne målgrupper og til klubbens særlige behov.

 

Vi har flere års erfaring med opstart af motionsfodbold og Fodbold Fitness-hold, og vi har hjulpet flere end 400 fodboldklubber i gang.

 

- De seneste år har vi set en god udvikling af kulturen i mange fodboldklubber, som har været villige til at åbne deres klub for nye voksne målgrupper. Vi oplever, at synet på motionsfodbold og Fodbold Fitness har ændret sig markant, så mange flere har en positiv opfattelse af det at have fodboldhold for motionister og udvide deres klub med nye, stærke fællesskaber, udtaler projektleder i Bevæg dig for livet, Søren Erik Nielsen.

 

 

Deltag på webinar og se, om koncepterne kan være noget for din klub 

Mandag den 10. maj 2021 kl. 17.00-18.00 har alle interesserede mulighed for at deltage på et webinar om opstart af Fodbold Fitness- og motionsfodboldhold.

Her kan du blive klogere på koncepterne og på, hvad der skal til for at starte dem op i din klub.

Webinaret er både for dig, der er klubleder, fodboldtræner, fodboldforælder eller noget helt fjerde. Alle der gerne vil være klogere på, hvordan man kan skabe god træning for voksne motionister er mere end velkomne.

På webinaret vil du møde konsulenter fra Bevæg dig for livet Fodbold-projektet, og du vil blive præsenteret for de gavnlige effekter et motionsfodboldhold kan have i en fodboldklub.

Den lange liste indeholder bl.a.:

  • Tilbud til en ny målgruppe
  • Flere medlemmer
  • Nye potentielle frivillige
  • Mere liv i klub og klubhus

 

På webinaret får du forskellige bud på, hvordan motionsfodbold kan organiseres og konkrete råd til at komme godt i gang. Mød også formanden fra en af de mange klubber vi har hjulpet, og hør om klubbens oplevelser med motionsfodbold.

 

Webinaret starter mandag den 10. maj kl. 17.00. Det kræver ingen tilmelding.

Du skal blot tilgå mødet, når det starter via dette link: Klik her for at deltage i webinaret