Peter Sørensen har stor erfaring som Superligatræner, hvor han både har stået i spidsen for AGF, Silkeborg IF, Hobro IK og siden i sommers Vejle Boldklub.

På mandag vil Peter på banen servere en træning, som handler om omstilling fra forsvar til angreb.

Efterfølgende vil Peter også tale om fodboldledelse samt sine erfaringer med at være i en klub med et udenlandsk ejerskab, hvilket jo i den grad er relevant i disse år. Dog vil der hovedsageligt blive masser af spørgetid, hvor I kan blive klogere på Peters trænererfaringer, syn på fodbold og hans hverdag som Superligatræner.

 

Det praktiske og tilmelding

Peter Sørensen gæster allerede Det Fynske Fodbolduniversitet på mandag den 13. december 2021. Kurset afholdes i Ådalen hos OB på Sdr. Boulevard 172. Kurset varer fra kl. 18.00-21.00. Tilmeldingsfristen er den 11. december 2021. Pris pr. deltager kr. 350,-.

Det Fynske Fodbolduniversitet består i sin helhed af fem aftenkurser. Man tilmelder sig den enkelte kursusaften separat, men hvis du tilmelder dig og møder frem til alle fem kurser, får du refunderet prisen på det ene efterfølgende.

Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet giver dig point til opretholdelse af din B- eller C-licens. Hver kursusaften tæller tre point. Læs mere her

OBS! Ønsker man at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset, søg personerne frem og tilmeld dem.

 

Framelding

Hvis du havde tilmeldt dig kurset med Jens Olsen på mandag den 13. december, som desværre er aflyst, og du ikke ønsker at deltage på kurset med Peter Sørensen som instruktør, kan du naturligvis få dine penge tilbage. Frameld dig blot kurset ved at sende en mail til uddannelsesansvarlig hos DBU Fyn, John Christensen, på joch@dbufyn.dk.