Når landsholdene vinder på banen, begejstres og samles danskerne hjemme i stuerne og på lægterne. Men fodbold er meget mere end et spil med bold. Fodbold er et vigtigt fællesskab for alle og kan være med til at løfte og tage et vigtigt ansvar, så kampen også kan vindes uden for kridtstregerne.

'En Del af Noget Større-prisen' bliver hvert år uddelt til et projekt, som bidrager til at løse samfundsmæssige udfordringer inden for eksempelvis integration, socialt udsatte og sundhed. 

Fire initiativer er i år nomineret til ’En Del af Noget Større’. Vinderen af prisen modtager, foruden æren, 25.000 kroner til det videre arbejde for at være 'En Del af Noget Større'.

Afstemningen er nu åben, så du kan gå ind og give din stemme til det projekt, du synes fortjener at blive hyldet for deres indsats. Afstemningen lukker den 21. februar 2021 kl. 23.59.

Kandidaterne til En Del af Noget Større-prisen 2020 er:

  • ’Brug bolden – fodbold for demente’
  • ’Fodbold for Fremtiden’
  • Træneruddannelse for sårbare unge 
  • Lyngby Boldklubs Samarbejdsskoler

Læs mere om kandidaterne og afgiv din stemme her:
www.dbu.dk/stemedans 

De fire nominerede er valgt af DBU’s bestyrelse, efter at DBU’s Lokalunioner, Divisionsforeningen. Kvindedivisionsforeningen og DBU’s komiteer og udvalg har haft mulighed for at nominere kandidater fra hele landet.

Tidligere års vindere af En Del af Noget Større-prisen: 

ÅR MODTAGER
2019 Projekt 'Fodbold, dannelse, integration'
2018 Randers FC’s arbejde med UEFA’s #EqualGame-kampagne
2017 Projekt ’Fodbold Fitness ABC, After Breast Cancer’
2016 Boldklubben Enghaven
2015 Kamilla Kjeldsen
2014 Peter Krustrup