VinterBOLD bruges normalt af mange fynske hold som træningskampe forud for forårssæsonen. På den måde behøver man ikke selv stå for at finde modstandere – det klarer vi for jer. I denne sæson har vi ekstra store forhåbninger om, at VinterBOLD kan blive den genstart, vi alle higer efter.VinterBOLD indeholder turneringer for både børn, ungdom og senior. VinterBOLD-turneringen planlægges naturligvis i forhold til alle de gældende retningslinjer fra myndighederne. Det betyder blandt andet, at seniorrækkerne først starter efter den 28. februar, hvor forsamlingsloftet på 10 personer for voksne på 22 år og opefter er sat til at vare til.

 

I børne- og ungdomsrækkerne håber vi, at kunne spille seks runder, som løber fra den 31. januar til den 28. marts 2021, hvis forsamlingsloftet tillader det. Turneringen for seniorer vil som udgangspunkt forløbe over fire runder i marts.

 

Der er tilmeldingsfrist for hold i alle rækker og aldre søndag den 17. januar 2021. Tilmelding sker som altid via KlubOffice.

 

På nedenstående links kan du læse mere om hvilke rækker, der udbydes.

Læg blandt andet mærke til, at der er en U19/U21-drengerække, som er nævnt under VinterBOLD for unge. Den er en oplagt mulighed, hvis I har en flok ung-seniorer, der gerne vil ud og spille. Hvis forlængelsen af de skærpede restriktioner ophæves den 17. januar, som er det, der foreløbigt er meldt ud fra myndighederne, må personer under 22 år nemlig gerne spille kampe fra den 18. januar.

 

Læs mere om:

 

Pris for deltagelse er:

  • Børn og ungdom: kr. 270,- pr. hold
  • Senior: kr. 350,- pr. hold

 

Kampene kan afvikles på alle former for underlag.
Kan man ikke stille en bane til rådighed, kan man frit fraskrive sig retten til hjemmebane og afvikle sine kampe på udebane. Derved kan klubber, der ikke har en bane, fortsat deltage i DBU Fyn VinterBOLD.


I børne- og ungdomsrækker stiller hjemmeholdet dommer til kampene. 
Der kan også bestilles dommer ved DBU Fyn. Dette skal ske via mail info@dbufyn.dk eller på telefon 66178218.
I seniorrækkerne påsætter DBU Fyn dommere til kampene.

 
Vi glæder os til at komme i gang med VinterBOLD 2021!