Lørdag den 3. juli 2021 spiller Danmark EM-kvartfinale mod Tjekkiet. Kampen fløjtes i gang kl. 18.00, og I kan som fodboldklub vise kampen gratis på storskærm i klubben for jeres medlemmer og deres familier. Nedenstående retningslinjer skal dog overholdes for at have rettigheder til visningen.

 

  • Der må max deltage 200 personer til jeres arrangement: Overskrider I 200 deltagere, gælder det som et "stort arrangement", og derved skal I betale for visning af kampene.
  • Arrangementet skal afholdes i egne lokaler (klubhuset) eller på jeres udendørs arealer: I må altså ikke flytte arrangementet til fx en restaurant eller bar.
  • Arrangementet må kun være for medlemmer og medlemmers familier: Der må altså ikke inviteres deltagere, som ikke har tilknytning til klubben.
  • Der må ikke tages entré: Arrangementet skal være gratis at deltage i.
  • Arrangementet må ikke være kommercielt; Det betyder, at I ikke må lave samarbejder, hvor sponsorere får synlighed til arrangementet og derved får reklame til jeres arrangement.
  • I skal som klub udfylde en formular, selvom det er gratis for jer at afholde arrangementet, når det er for under 200 personer, og det ikke er kommercielt. Dette skal ske for, at Nent som rettighedshaver kan rapportere til UEFA, hvem der laver screeninger af kampene: Formularen findes her. Hvis I allerede har udfyldt formularen en gang i forbindelse med, at I har vist en af Danmarks tidligere kampe i klubben, behøver I ikke gøre det igen.

Kampen vises på DR 1 og Viaplay. I skal selv sørge for at have udstyr (skærm osv.) til at vise kampen.

Da Nent er rettighedshaver, skal I skal markedsføre Viaplay, ved i tekst og tale i forbindelse med arrangementet at fortælle, at kampen vises i samarbejde med Viaplay. Der er konkrete vendinger, som skal bruges, når I taler om Viaplay. Disse vendinger får I, når Viaplay har bekræftet arrangementet, efter I har udfyldt formularen som omtales ovenfor.

Overholdes ovenstående retningslinjer ikke, kan jeres arrangement betegnes som et kommercielt eller stort arrangement, og kampen vil i så fald ikke kunne vises gratis.

 

Et par corona-huskeregler at holde for øje:

Da der er tale om en foreningsaktivitet, er der fra myndighedernes side ikke krav om, at deltagerne skal fremvise gyldigt coronapas.

Det indendørs forsamlingsloft stiger pr. 1. juli 2021, men vær fortsat opmærksom på afstandskrav og arealkrav. Hold minimum en meters afstand til andre mennesker og sørg for, at der er minimum fire kvadratmeter pr. person i lokalet, hvis I afholder arrangementet indendørs (arealkravet er to kvadratmeter pr. person, hvis alle sidder ned).

 

 

RIGTIG GOD KAMP!

KOM SÅ DANMARK!