På Sanderum BK’s ”Fodbold For Hjertet”-hold er der plads til alle – både den aldrende Messi og den absolutte nybegynder på grønsværen. Uanset forudsætninger kan man være med, og holdets træner, Tony Joyce, er uddannet til at tage hensyn til alle og lave træning, som alle får noget godt ud af. Han har været træner i ca. 30 år, men det er første gang, han har denne type hold.

 

- Jeg er meget tilfreds med, hvordan opstarten har været. Det er tydeligt, at træningen er et frirum for deltagerne, og at de hygger sig. Det er sjovt og også meget nemt at træne dem. Vi taler samme sprog, og der er ikke noget turneringsprogram eller en forældregruppe at forholde sig til. De er faktisk ret nemme, griner træner Tony Joyce.

 

På dette hold handler det ikke om at kunne noget helt vildt med en fodbold, men om at hygge sig og have det sjovt med ligesindede holdkammerater.

Forskning viser, at motionsfodbold styrker både krop, kondi og knogler. Og sammenholdet og det gode fællesskab er godt for sindet.

 

Ved første træning var der ni spillere på holdet, ved anden træning var der ti og ved eftermiddagens træning forventer Tony elleve eller tolv spillere. Der er plads til endnu flere på holdet, som træner om fredagen kl. 16.00-17.00 på Sanderum BK’s baner på Holkebjergvej 45 i Odense.

 

Læs mere om Fodbold For Hjertet her

Det er tydeligt, at træningen er et frirum for deltagerne, og at de hygger sig.