Vinteren står for døren og det er tid til Vinterbold, som dækker over indefodbold, futsal og turneringer/kampe på kunstgræs.

 

Den udendørs træning har mange trænere godt styr på. Men hvad med indefodbold og futsal? Hvordan træner man egentligt det på en måde, der både udvikler spillerne og fastholder deres interesse? Spillet er jo på mange måder anderledes end det udendørs spil.

Her kan vores instruktører hjælpe jer med en såkaldt inspirationstræning i jeres klub. Vores instruktør kommer ud til jer og viser god træning, når det passer jer og med jeres spillere. Det kan give god inspiration og et frisk pust til træningen henover vinteren. Instruktørerne er også klar på kunstgræsbanen, hvis I skulle ønske inspiration til den udendørs træning.

 

Tøv ikke med at kontakte DBU Fyn, så strikker vi et program for en inspirationstræning sammen, som passer dig og dine trænerkollegaer. Resten af 2021 er det helt gratis for jer at få en inspirationstræning.

 

Du kan også bestille i KlubOffice via menuen Uddannelse > Bestil klubkursus. Vælg kursustypen Inspirationstræning.

For yderligere info læs mere om inspirationstræninger eller kontakt:

John Christensen, Uddannelseskoordinator hos DBU Fyn, joch@dbufyn.dk, 63115995

 

Hvad kan vi hjælpe med?

En inspirationstræning har typisk et særligt emne, som I selv ønsker at sætte fokus på. Her er nogle ideer til fokuspunkter for en inspirationstræning:

  • Hvordan du kan udnytte den sparsomme plads og tid i hallen, så alle spillerne bliver udfordrede hele tiden - hele vinteren?
  • Hvordan bliver alle spillerne udfordrede på en god måde, hvis du træner med flere årgange og niveauer samtidig?
  • Hvordan træner man futsal set i forhold til almindelig indefodold? Vi træner f.eks. med specielle futsal-bolde, som vores instruktør medbringer.
  • Måske har du en helt anden ide eller behov?