På premiereaftenen for årets Fynske Fodbolduniversitet får vi besøg af en fynbo, der på trods af sin unge alder allerede er nået langt i sin trænerkarriere. Frank Hjortebjerg, der har haft sin opvækst i Næsby Boldklub, arbejder nemlig nu som assistenttræner for FC Nordsjællands superligamandskab.

På sin aften på Det Fynske Fodbolduniversitet vil Frank gøre kursisterne klogere på sine tanker om fodboldspillet:

  • Jeg vil tale om spillets kompleksitet og træningsmetodik, hvilket jo bunder i, hvad fodbold er for et spil. Det har nemlig implikationer for vores træning og præstationsoptimering af holdets måde at spille på, forklarer Frank Hjortebjerg.

Udover den meget fodboldfaglige vinkel vil Frank også fortælle lidt om sin hverdag i FC Nordsjælland, og om hvad det er for en klub. Frank vil fortælle om klubbens strategiske tanker, så du kan blive klogere på, hvad de gør og tror på. Vi håber, det kan give dig inspiration til, hvordan I også kan udvikle jeres klub.

 

Det praktiske

Frank Hjortebjerg gæster Det Fynske Fodbolduniversitet torsdag den 18. november 2021. Kurset afholdes i Franks egen barndomsklub Næsby Boldklub fra kl. 18.00-21.00. Tilmeldingsfristen er den 16. november 2021.

 

 

Pris pr. deltager pr. aften kr. 350,-.
Man tilmelder sig den enkelte kursusaften separat, men hvis du tilmelder dig og møder frem til alle fem kurser, får du refunderet prisen på det ene efterfølgende. Du kan læse mere om temaerne for de andre aftener her.

Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet giver dig point til opretholdelse af din B- eller C-licens. Hver kursusaften tæller tre point. Læs mere her

OBS! Ønsker man at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset, søg personerne frem og tilmeld dem.