Traditionen tro afvikles finalerne i Albani Pokalen for både herrer og kvinder samtidigt, og i år spilles de fredag den 12. august på KFUM’s anlæg i Odense. Der er kampstart for begge finaler kl. 18.00.

I kvindernes finale mødes Østre Boldklub og Kildemosens Boldklub, mens det er Posten og Munkebo Boldklub, der skal dyste om sejren hos mændene.

Der er gratis adgang til kampene, og DBU Fyn og Albani håber at se masser af glade fynske fodboldfolk til finalerne i den fynske pokalturnering.

Fakta om Albani Pokalen

Albani Pokalen for kvinder er for kvindeseniorhold, der til dagligt spiller i Albaniserien, Serie 1, Serie 2 eller i 7M-turneringen. Pokalturneringens første runde blev spillet i april 2022, og 14 hold var med fra start. Anden runde blev spillet i maj, tredje runde (semifinaler) i juni, og pokalturneringen slutter med finalen den 12. august 2022.

Albani Pokalen for herrer er for herreseniorhold, der til dagligt spiller i Serie 3, Serie 4 eller Serie 5. Dette års Albani Pokal for herrer startede tilbage i starten af april 2022 med 72 tilmeldte hold. Herefter har der været spillet pokalkampe på stribe, der har ledt frem til de to semifinaler, som blev spillet i slutningen af juni. Vinderen af årets Albani Pokal for herrer findes, når finalen spilles fredag den 12. august 2022.

Efter finalerne er DBU Fyn vært for et spisearrangement for de fire finalehold, hvor Albani sponsorer drikkelsen.