VinterBOLD er jeres mulighed for nemt at få styr på træningskampene forud for forårssæsonen. Vi finder modstanderne for jer - og i seniorrækkerne klarer vi også dommeren. I øvrige rækker kan dommere desuden også bestilles.

Hvad er VinterBOLD?

VinterBOLD er træningsturneringer for både børn, ungdom og senior. Der spilles typisk 3-4 kampe pr. hold i løbet af turneringen.

I tilmelder blot jeres hold, og så sørger vi for at danne jeres kampprogram. 
Børne- og ungdomsholdenes kampe placeres i februar og marts, mens seniorkampene afvikles i marts.

Kampene kan spilles på alle former for underlag. Kan man ikke stille en bane til rådighed, kan man frit fraskrive sig retten til hjemmebane og afvikle sine kampe på udebane. Derved kan klubber, der ikke har en brugbar bane, fortsat deltage i DBU Fyn VinterBOLD.

I seniorrækkerne påsætter vi dommere til kampene. I børne- og ungdomsrækker stiller hjemmeholdet dommer til kampene. Der kan også bestilles dommere hos os. Dette skal ske via mail info@dbufyn.dk eller på telefon 66178218.


Tilmeld nu

Fristen for tilmelding er tirsdag d. 1. februar for alle hold. Tilmelding foretages som altid via KlubOffice.

Pris for deltagelse er:

  • Børn og ungdom: kr. 300,- pr. hold
  • Senior: kr. 400,- pr. hold

Priserne dækker alle spilledage.

På nedenstående links kan du læse mere om hvilke rækker, der udbydes.

Læg mærke til, at vi i senior som noget nyt i 2022 udbyder en 9M-turnering for kvinder og en 7M-turnering for herrer. Ligesom tidligere udbydes der også fortsat en 7M-turnering for kvinder.

Få det samlede overblik på www.dbufyn.dk/vinterbold