Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. 

Dodo & The Dodos er en af Dansk pops ypperste ambassadører, og d. 28. oktober 2022 kan du og dine klubkammerater opleve dem live til Fynsk Fodbold Award i Otterup Idrætscenter. Vi skulle hilse fra dem og sige, at de glæder sig til at feste med det fynske fodboldfolk!

Stor fodboldfest i vente - også for jer!

Fynsk Fodbold Award er for alle i og omkring fynsk fodbold. Her samles spillere, trænere, klubledere, dommere, gamle venner og sponsorer og samarbejdspartnere til et brag af en fest, hvo vi både hylder fynsk fodbold med en rækker priser og danser skosålerne tyndslidte. Og nårh ja, så kan det da også være vi lige skal et smut i baren.

En del klubber inviterer deres frivillige og/eller sponsorer med til Fynsk Fodbold Award som en tak for indsatsen og støtten. De giver dem kort sagt en festlig aften, uden at klubben selv skal bruge tid og energi på at arrangere den. 

Underholdning og awardshow

Aftenen byder altså bl.a. på livemusik fra Dodo og hendes venner, og pt. arbejdes der også på et andet musikalsk indslag til awardfesten. Mere herom senere.

Derudover byder vi på awardshow, lækker mad og kolde drikke. Kort sagt alt der hører til, når fynsk fodbold samles til en underholdende aften.

Undervejs kårer vi:

Som det ses af video, plejer det bestemt ikke at være kedeligt!
Se blot her:


Book jeres billetter nu

Fynsk Fodbold Award er en populær event blandt de fynske fodbold, så vi opfordrer jer til at booke jeres billettere snarest.

Book på:

info@dbufyn.dk (husk at angive antal i bestillingen).

Pris pr. billet: kr. 275,- + kr. 15 i gebyr.

Vi gør opmærksom på, at man som klub i første omgang maks. kan booke 30 billetter, men man kan blive skrevet på venteliste til yderligere billetter.

Klubben opkræves senere fra DBU Fyn. Billetkøb er bindende.
Der opkræves naturligvis hverken billetpris eller gebyr, hvis festen mod forventning bliver aflyst.

Fynsk Fodbold Award arrangeres i samarbejde mellem DBU Fyn, Albani, Nordfyns Erhverv og Turisme, Nordfyns Kommune og Albani Fonden.