Odense Boldklub og Boldklubben Marienlyst er to af de største fodboldklubber på Fyn med rigtig mange fodboldbørn og også mange børnefodboldtrænere. I anledning af DBU Fyns store børnetrænerseminar på søndag den 6. marts 2022 har de to klubber valgt at rydde kalenderen for deres børnetrænere og opfordre dem til at tage med på seminar. Det er der en særlig grund til:

- For os i OB er det vigtigt, at vi er med til at give vores trænere en masse i rygsækken. Det er både redskaber til den daglige træning og det netværk at være sammen med andre børnetrænere, som vi mener er utrolig vigtig, forklarer Jesper Eriksen, børneudviklingstræner i OB, og han suppleres af Rasmus Andersen, der er børneudviklingstræner i Boldklubben Marienlyst:

- Det er vigtigt for os, at vores trænere deltager, så de kan udvikle sig og blive endnu bedre på banen. Et seminar som det her vil være med til at bringe ny inspiration ind i træningen hjemme i vores klub.

 

Ifølge de to børneudviklingstrænere har børnetrænerne i deres klubber taget godt imod deres tilbud om deltagelse på seminaret:

- Vi lavede et internt opslag om børnetrænerseminaret og inden for tre timer havde de første 12 trænere allerede meldt sig på. For mig viser det et enormt engagement i vores træneres lyst til at ville mere med deres træning, og generelt har reaktionen fra dem bare været super god. Så nu ser vi frem til en fed søndag med en masse fodbold og hyggelige snakke på tværs af alle deltagende hold, udtaler Rasmus Andersen fra Marienlyst, og meldingen er den samme fra Jesper Eriksen fra OB:

- Vi holder løbende trænermøder, hvor der er stor opbakning, og den store tilslutning til DBU Fyns børnetrænerseminar viser også, at vores trænere gerne vil deltage til gavn for dem selv, klubben og ikke mindst alle spillerne, de har med at gøre i hverdagen. Det viser sammenhold, og det er noget, vi som klub er stolte af og glade for.

Tilmeldingen til børnetrænerseminaret er stadig åben

Hvis du selv eller en børnetræner, du kender, endnu ikke er tilmeldt børnetrænerseminaret, kan det stadig nås. Tilmeldingsfristen er på fredag den 5. marts 2022.

Praktisk info om seminaret:

  • Tid: Søndag den 6. marts 2022 kl. 9.00-14.00
  • Sted: Odense Boldklub, Sdr. Boulevard 172, 5000 Odense C
  • Refreshment-point: Der optjenes fem point til såvel B- som C-licens
  • Pris inklusiv fuld forplejning hele dagen: Kr. 400,- pr. deltager
    • OBS: Hvis I fylder bilen op, kan I opnå gratis deltagelse for hver fjerde kursist fra hver klub.