De seneste sæsoner har det været muligt at kræve kampe udsat ved mistanke om Coronasmitte i en trup, eller hvis mere end to spillere var sendt i isolation som nære kontakter. Samfundsmæssigt er vi nu lykkeligvis et sted, hvor Corona ikke længere klassificeres som en samfundskritisk sygdom fra myndighedernes side, og derfor er det nu besluttet, at de særlige regler om afbud til kampe grundet Corona heller ikke gælder længere.

Dermed er vi tilbage ved de normale regler i fynsk fodbold. Se gældende regler her:

Som udgangspunkt opererer vi ikke med begrebet udsatte kampe.

Hvis en klub ønsker en kamp udsat, skal klubben selv finde en ny dato for kampens afvikling i samarbejde med modstanderholdet. Indtil der findes en ny dato for kampens afvikling, vil kampen stå med oprindelig kampdato.

I en force majeure/akut situation, eksempelvis hvis en klub kontakter DBU Fyn samme eftermiddag, som en kamp står til afvikling selvsamme aften, vil kampen blive noteret som udsat. I det tilfælde vil klubberne blive gjort opmærksomme på, at de har syv dage til at finde en ny afviklingsdato. Hvis der ikke er fundet en dato efter de syv dage, fastsætter DBU Fyn en ny dato for kampens afvikling.  DBU Fyns administration vil i løbet af de syv dage sørge for at følge op på status på kampens afvikling. Bemærk at ovenstående ikke gælder ved udsættelse pga. vejrforhold jf. § 29.1 i turneringsreglementet.

Hvis et hold udebliver fra en turneringskamp, taberdømmes de 3-0.

Udebliver et hold fra en kamp arbejder vi med følgende gebyrer herfor:

 

Udeblivelse til kamp med afbud

Kr. 200,-

Udeblivelse til kamp uden afbud

Kr. 1.000,-

Udeblivelse til børnestævne med afbud meddelt før onsdag kl. 09.00 i ugen op til stævnet

Kr. 0,-

Udeblivelse til børnestævne med afbud meddelt efter onsdag kl. 09.00 i ugen op til stævnet

Kr. 200,-

Udeblivelse til børnestævne uden afbud

Kr. 500,-