Livet som fodbolddommer giver en masse spændende udfordringer, vigtige kompetencer og gode oplevelser både på og uden for banen. Du får ledererfaring og en masse kilometer i benene,  og så er du en vigtig del af fodboldfamilien med relationer til alt lige fra DBU til spillere, trænere, klubfolk og selvfølgelig alle de andre dommere. 

Du kan blive fodbolddommer for kun kr. 500,-
Det gør du ved at tilmelde dig et dommergrundkursus. 

Lige nu kan du tilmelde dig vores online dommergrundkursus. Den online del af kurset afholdes over tre hverdagsaftener, så du skal blot være klar hjemme fra sofaen:

  • Mandag den 28. marts kl. 17.00-21.00
  • Torsdag den 31. marts kl. 17.00-21.00 og 
  • Mandag den 4. april kl. 17.00-21.00

Herefter er der fysisk fremmøde på Oureskolerne lørdag den 9. april kl. 12.00-14.00 til den praktiske del af kurset, og den teoretiske eksamen foregår også her i umiddelbar forlængelse af praktikken på banen.

 

Vær opmærksom på kort tilmeldingsfrist.

 

Prisen for kurset er kr. 500,-, som dækker undervisning, materiale, lovbog, eksamen og eksamensgebyr. Flere fodboldklubber tilbyder finansiering for sine medlemmer, så snak eventuelt med din lokale klub om muligheden.

 

Hvad lærer jeg?
Et dommergrundkursus er for dig, der ønsker at lære de fundamentale redskaber til at lede en fodboldkamp. Det er et kursus med både praktisk og teoretisk indhold. Du får indsigt i fodboldloven og får kendskab til den praktiske del af fodbolddommervirket.

Du lærer at optræde som en myndig og neutral medspiller på banen, at styre begivenhederne med overblik og selvtillid samt at acceptere og sætte grænser for spillernes følelser og temperament.

Til sidst har du de formelle forudsætninger for at dømme fodboldkampe under lokalunionerne og DBU. DBU Dommerkort giver dig mulighed for at virke som fodbolddommer i både ungdoms- og seniorrækker. OBS: Du skal være fyldt 15 år for at kunne bestå dommergrundkurset.