Mens udefodbolden så småt går på hæld, nærmer vi os nu højsæsonen for DBU eFodbold. 

Det er nemlig nu, at eFodbold for alvor begynder at rulle i de fynske fodboldklubbers klubhuse og nu DBU's eFodbold-turnering sparkes i gang.

Det første fynske stævne spilles 19. november - med tilmeldingsfrist 6. november - og herfra er der altså mulighed for at kvalificere sig direkte til de regionale finaler.

Desuden er der planlagt stævner d. 11. december, d. 14. januar og d. 12. februar. Alle stævnerne har individuel tilmelding, og der kan også tilmeldes til disse nu.

Fed eFodbold-dag i vente

Vigtigst af alt er, at man med en tilmelding til stævnet kan se frem til 4-5 fede kampe (af ca. 30. min) mod eFodboldhold fra andre fodboldklubber. 

Vi spiller 2 mod 2 (et hold kan bestå af op til 6 spillere) og "banen" er FIFA23. I ventetiden mellem holdets kampe kan man følge de øvrige holds dueller. Der er derfor alle muligheder for at suge spændende FIFA-dyster til sig. 

Og, det kræver faktisk ikke andet end 2 controllers at tilmelde sig et stævne. Klubben behøver nemlig ikke at lægge lokale til stævner og dermed er det heller IKKE et krav, at klubben har sit eget eFodbold-udstyr.

Vi er i øvrigt klar med et gratis FIFA23-spil til de første 100 klubber, der tilmelder hold til årets turnering. Det koster 100 kr. pr. hold at spille med i stævnet.

Læs mere om turneringen og tilmeldingen her:


Se også mere om DBU eFodbold på nedenstående knap, hvor du kan finde svar på spørgsmål som:

- Kan vi få hjælp til eFodbold i klubben?

- Hvem kan spille med?

- Hvilke aktiviteter under DBU eFodbold kan vi deltage i

...og meget, meget mere.