Katrine S. Pedersen er en af de mest kendte personligheder, når det kommer til kvindefodbold i Danmark.

Hun er træner for AGF’s kvindefodboldhold i den bedste danske kvindefodboldrække og har stor erfaring fra en lang spillerkarriere med intet mindre end 210 A-landsholdskampe på kvindesiden. Katrine har været træner de sidste mange år, og fra 2015 var hun assistenttræner for det danske kvindelandshold. Vi er meget glade for at kunne præsentere hende som instruktør på Det Fynske Fodbolduniversitet på denne sæsons fjerde aften, der finder sted den 24. januar 2023.

Aftenens træningsemne er:

  • Gennembrud fra mellemrum mod en etableret 4-kæde.

Derudover vil Katrine tale om, hvad en stor klub som AGF vil med kvindefodbold og om udviklingen i kvindefodbold generelt, hvilket hun også meget gerne vil diskutere med deltagerne på aftenen.

Vi glæder os til at se jer på Det Fynske Fodbolduniversitet med Katrine S. Pedersen!

Praktisk info om kurset med Katrine S. Pedersen

Dag: Tirsdag den 24. januar 2023

Tid: Kl. 18.00-21.00

Sted: Boldklubben Marienlyst, Windelsvej 138, 5000 Odense C

Tilmeldingsfrist: 19. januar 2023

Pris: Kr. 400,- pr. kursist

Forplejning: Sandwich, sodavand og kaffe

Værd at vide om Katrine S. Pedersens karriere

Katrine S. Pedersen er til daglig cheftræner for AGF’s hold i Gjensidige Kvindeligaen.

Det var i selv samme by, at hun startede sin elitekarriere som spiller i først HEI og siden i Skovbakken, inden den gik over klubber som Fulham, Fløya, Asker, Djurgården, Adelaide og Stabæk, hvor trænerkarrieren blev indledt som træner ved Norges Toppidrettsgymnas.

Indehaver af UEFA Pro trænerlicens fra 2021.

Katrine fik debut som spiller på kvindelandsholdet som 17-årig. Det blev til i alt 210 kampe på kvindelandsholdet. Det er rekorden for flest kampe af alle landsholdsspillere gennem tiden. Hun deltog i otte slutrunder i sin spillerkarriere, er kåret til årets kvindelige fodboldspiller i 2011 og 2013 samt til UEFA’s All Star-hold i forbindelse med EM i 2013.

Fra 2015 til 2021 var hun assistenttræner på det danske kvindelandshold.

Praktisk info om Det Fynske Fodbolduniversitet

Det Fynske Fodbolduniversitet 2022/2023 afvikles over fem kursusaftener.

OBS! Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet tæller med i forhold til opretholdelse af din trænerlicens (B-licens, C-licens eller GK B-licens). Hver kursusaften tæller 3 timer.

Man tilmelder sig den enkelte kursusaften separat, og ved tilmelding til og deltagelse i alle fem kurser, refunderer vi prisen for det ene, så man kun betaler for fire ud af fem.

Se info om de andre aftener på Det Fynske Fodbolduniversitet 2022/2023 her.

Har du spørgsmål til Det Fynske Fodbolduniversitet, er du altid velkommen til at kontakte DBU Fyns uddannelsesansvarlige, John Christensen, på joch@dbufyn.dk