Thomas er 45 år og bosat i Brenderup på Fyn. Han træder ind i jobbet som klubrådgiver med en rygsæk fyldt med viden og erfaring indenfor sport, strategisk ledelse og kommunikation.

Den ballast er opbygget gennem bl.a. flere år om Børne- og ungdomskonsulent for først DBU Fyn og sidenhen DBU Jylland. Så livet i en fodboldklub er bestemt ikke fremmed for ham.

Derudover har han været meget involveret i speedwaymiljøet på såvel "breddeniveau", hvor han var engageret i bestyrelser, som på højeste plan.

Privat er Thomas involveret i en række firmaer, som han selv er ejer af. Herunder et eventbureau og og indtil for nyligt også et online markedsføringsbureau. Og nårh ja, så ejer han en grillbar, som dog er forpagtet ud. 

Tilbage til fodbolden

Efter nogle år væk vender Thomas altså nu tilbage til fodbolden, om end arbejdet adskiller sig en smule fra den tidligere rolle som Børne- og Ungdomskonsulent:

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme lidt mere ind i bestyrelseslokalerne og hjælpe klubledelserne med at udvikle nye tiltag og optimere driften, fortæller Thomas og fortsætter:

- Mit tidligere arbejde for DBU Fyn og DBU Jylland foregik primært som en hjælp for trænerne ude på banen, men der var da også en del planlægning og koordinering i samarbejde med klubledelserne. Desuden ved jeg, at en del af klubudviklingsforløbene også indeholder en eller anden form for aktivitet ude på banerne, og der kan jeg trække på mine erfaringer fra den del af fodbolden til glæde for klubbernes frivillige.

Thomas har en række trænerkurser bag sig, herunder en C-licenstræneruddannelse. Han har desuden været fodboldskoleleder på DBU's fodboldskoler af flere omgange, og så har han dommerkort.

Thomas overtager klubrådgiverkasketten fra Arne Appelgren, som har valgt at stoppe som klubrådgiver for at hellige mere af sin tid til familien. Han fortsætter dog hos DBU Fyn i en rolle, hvor han både varetager økonomien og skal arbejde for rekruttering og fastholdelse af dommere.

Thomas overtager dermed pr. d.d. klubrådgiveransvaret for de klubber, der før var en del af Arnes arbejde. Det betyder også, at Thomas kommer til at stå i spidsen for formandsklubmøderne i de fem ovennævnte kommuner.

Vi byder Thomas velkommen tilbage til DBU Fyn og fynsk fodbold.