tilmeldingsfrist 17. december 2023 - begrænset antal pladser 

Det Fynsk Fodbolduniversitet er skudt godt i gang, og vi følger op med endnu en spændende aften. 

Til denne aften kan du få et særligt indblik i fodbold på absolut topplan, når Mads Buttgereit besøger Danmark. I træningen inviteres du ind i hans arbejde med standardsituationer. Her vil han også vil komme med konkrete råd til, hvordan du kan implementere træning af standardsituationer i jeres træningshverdag i klubben uanset niveau.

Som den eneste har Mads Buttgereit arbejdet i toppen af dansk og tysk herrelandsholdsfodbold, og kan derfor sammenligne de to måder at arbejde på i landene.

INSTRUKTØR: MADS BUTTGEREIT, ASSISTENTTRÆNER TYSKE LANDSHOLD HERRE A

Mads Buttgereit arbejder i hverdagen med verdens bedste spillere. Han er intet mindre end assistenttræner for Julian Nagelsmann for det tyske herrelandshold. Ligeledes bestred han en lignende stilling i DBU bl.a. ved EM 2021.

vidste du det om Mads Buttgereit

 • Dobbelt nationalitet: Mads Buttgereit er født og opvokset i det danske mindretal i Tyskland. Det har givet ham både dansk og tysk statsborgerskab og et godt kendskab til de to lande og kulturer.
 • Karriere hos to A-landshold: Mads Buttgereit har arbejdet som træner både for det danske og nu det tyske herrelandshold. Her berigede han det danske landshold med sin ekspertise i Danmark til EM i sommeren 2021. Nu arbejder han som assistenttræner for det tyske landshold, hvor han deler ud af sin ekspertise om standardsituationer, og havde fornøjelsen af at deltage i VM 2022.
 • Dedikation til standardsituationer: Ikke mange har brugt så mange timer på at specialisere sig i standardsituationer som Mads Buttgereit. Hans viden om træning og taktik i standardsituationerne er studeret ned til den mindste detalje.

det praktiske

 • DATO: 20. DECEMBER 2023, 18.00
 • TILMELDINGSFRIST: 17. DECEMBER 2023
 • STED: ODENSE BOLDKLUB, SDR. BOULDEVARD 172, 5000 ODENSE C 
 • REFRESHMENT: 3 POINT (hvis besidder en UEFA C trænerlicens, UEFA B trænerlicens eller en GK1 licens)

det fynske fodbolduniversitet

Det Fynske Fodbolduniveristet 2023/ 2024 strækker sig over fem aftener, som står i trænergerningens tegn. Udvid dit netværk, bliv stærkere på din trænerfaglighed og få de nødvendige refresh point, hvis du har en trænerlicens. 

PROGRAMMET: 

 1. Boldbesiddende træning, ClausF. Madsen, Cheftræner Næsby BK (afholdt)
 2. Fodbold bag kulisserne på absolut topplan, Mads Buttgereit, Assistenttræner for det tyske herre A-landshold 
 3. Kampforberedende træning, Rasmus Bertelsen, Superligatræner Randers FC 
 4. Gearskifte på og udenfor banen, Kristian, Mørch Rasmussen, Cheftræner OB Q
 5. Sådan træner vi på landsholdet, Kasper Hjulmand, Landsholdtræner Danmark 

SE PROGRAMMET OG TILMELD DIG HER