Flere tusinde 5-11 årige børnefodboldspillere trækker normalt i stævnetøjet til DBU 3-bold Festival-stævnerne, og nu kan de godt begynde at varme op, for festivalplakaten for 2023 er klar.

- Konceptet er super fint - især for de små. Vi var afsted med min søn på 4, og det var en stor oplevelse og meget trygt som førstegangsstævne, lød det fra en forælder ved et af sidste års stævner.

Første 3-Bold Festival på fynsk grund i år er 17. juni på Sydfyn hos S.f.B. Det er nu åbent for tilmelding.

Efter sommerferien ruller endnu en festival afsted d. 16. september hos Næsby BK. Tilmelding hertil åbner senere.

DBU 3-bold Festival: Nyt navn, samme koncept

DBU 3-bold Tour skifter navn til DBU 3-BOLD FESTIVAL i 2023.

Det nye navn understreger stævnekonceptets unikke fokus på festlig børnefodbold, sjove aktiviteter og masser af hygge.

Stævnernes form forbliver den velkendte med 13 små bande-baner, udenomsaktiviteter, boder og 3-mandsfodbold for 5-11 årige.

Tilmelding til DBU 3-bold Festivalstævner foregår i KlubOffice senest en uge før hvert stævne.

Medaljer til alle
Alle spillere er vindere til DBU 3-bold Festival og derfor er der også medaljeoverrækkelse efter de to timers fodbold. Der er flotte medaljer til alle holdets spillere. I anledningen af navneskiftet er der udviklet en helt speciel, ny medalje,.

Hele herligheden koster kun kr. 200,- pr. hold.

Aktiviteter for store og små
Uden for banerne står værtsklubberne klar med masser af underholdning, aktiviteter og boder. Den store hoppebane står også oppustet og klar.

Der er masser af boder med mad og drikke til både spillere, søskende og forældre, så vær klar med det gode humør, så bliver det helt fantastisk.

DBU 3-bold Festival er for hele familien, så fyld bilen og tag af sted sammen med holdet.

Sådan ser festivalplakaten ud for 2023:

DBU 3-bold Festival 2023
17. juni DBU Fyn S.f.B.
16. september DBU Fyn Næsby BK
Se også 3-bold Festivaler i Jylland her.    
Dato Område Værtsklub

 

Hvad er DBU 3-bold Festival?

DBU 3-bold Festival varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 13 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter. Hvert hold spiller i en periode på to timer og både før og efter kan holdet og alle tilskuere tage del i alle udenoms-aktiviteterne.

På DBU 3-bold Festival spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's børnefodboldkoncept.

Man kan læse mere om stævnerne på DBU 3-Bold Festival.

Det koster kr. 200,- pr. hold at deltage, og i år er DBU 3-bold Festival et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende aldersgrupper: U5-U8 drenge og U5-U12 piger.