Følgende priser blev uddelt på dette års repræsentantskabsmøde:

Årets En Del af Noget Større: Inklusion i fodbold-Danmark
I Sønderborg Boldklub kan man mere end at spille fodbold. Fodboldklubben har nemlig fokus på, at fodbold skal være for alle og er derfor en vital del af projektet ’Inklusion i fodbold Danmark’, hvor mere end 20 hjemløse, psykisk sårbare og misbrugere er trukket i fodboldtøjet og har byttet ensomhed og misbrug ud med fodbold og sammenhold. Sønderborg er det første sted i landet, som kører ’Inklusion i fodbold-Danmark’. I løbet af tre år skal det fordeles til yderligere 11 lokale fodboldklubber over hele landet som en del af DBU Velfærdsalliancer.

Årets klub: TRIF

I TRIF har man et særligt fokus på fællesskab og udvikling, og især klubbens målrettede arbejde med børnefodbolden har sikret et godt miljø for klubbens yngste spillere. Som DBU Børneklub prioriterer TRIF nemlig uddannelse af deres børnetrænere. De har i den forbindelse ansat to børneudviklingstrænere, som skal sikre, at der er en helt klar struktur i arbejdet med børnefodbold og et godt miljø for børnene.  Derudover tilbyder klubben også Fodbold Fitness for kvinder og har desuden startet et FC Demens-hold. Endelig har TRIF gjort noget ekstra for de fysiske rammer. I bæredygtighedens navn har man konstrueret en ny tribune ved at genanvende sæder fra det gamle Silkeborg Stadion og et udendørs klubhus.

Årets fodboldleder: Claus Schreiner Andersen, Dragør BK 
Claus Schreiner Andersen er pige- og dameformand i Dragør Boldklub, hvor han gør en enorm indsats for pigefodbolden i Dragør, på Amager og i resten af København. Han blev medlem af klubbens bestyrelse i 2020 med en særlig interesse for at give pigefodbolden de samme muligheder som drengefodbolden. Claus gik forrest med at mobilisere trænere og stod selv på banen for at gennemføre Disney Playmakers, hvor Dragør BK havde mere end 40 deltagende piger. Han engagerede sit eget hold med spillere fra årgang 2006 til 2008, så de blev ungetrænere på de nystartede pigehold. Det betød, at Dragør BK for første gang nogensinde havde mere end 200 piger/damer som medlemmer, og udviklingen er fortsat i 2022.

Årets fodboldaktivitet: ByGirls, BK Skjold
ByGirls er BK Skjolds tilbud til piger og kvinder, som udspringer af lysten til at skabe et tilbud, der handler om meget mere end fodbold. I BK Skjold skal fodbold for piger ikke bare være en kopi af spillet for drenge, men udvikles for og af pigerne selv. I ByGirls har BK Skjold blandt andet fokus på at lære piger og kvinder om mod, fællesskab og meget andet. Klubben afholder workshops, talks, FerieCamps og pop-up events for piger og kvinder i alle aldre med fokus på meget andet end spillet på banen.

Årets frivillig: Pernille Teichert, Kildemosens BK
Pernille Teichert er indbegrebet af frivillighed i Kildemosens BK, hvor hun både er bestyrelsesmedlem og træner, og hvor hun spiller en stor rolle i forhold til klubbens meget sociale profil. Hun tager sig både af kommunikation, indkøb, events, ”Tutten”/klubhuset og en masse administration. Derudover er hun med i DBU Fyns seniorudvalg, hvor hendes hjerte banker særligt for kvindefodbolden.