- Jeg har glædet mig rigtigt meget til denne her dag, og er kun endnu mere spændt på at komme rigtigt i gang med at arbejde i fodboldens univers. Anna Drage Voldstad

Kerneområderne for Annas arbejde bliver diverse kommunikationsopgaver, herunder bl.a. udførende og koordinerende kampagnearbejde både for fynsk fodbold og dansk fodbold som helhed. Hun får desuden en central rolle i forhold til det kommunikative arbejde omkring bl.a. DBU's børnestrategi, herunder DBU Børneklubberne. Ydermere får hun en understøttende rolle for DBU Breddes bestyrelse.

Der er med andre ord nok af opgaver i fodboldens verden at tage fat på, men det det afskrækker nu ikke hovedpersonen selv:

- Jeg har glædet mig rigtigt meget til denne her dag, og er kun endnu mere spændt på at komme rigtigt i gang med at arbejde i fodboldens univers, lyder det fra Anna på hendes første dag på kontoret i Odense.

Anna kommer med en solid erhvervserfaring indenfor kommunikation, marketing og koordinering samt en god organisationsforståelse fra sine tidligere jobs hos bl.a. Nature Energy, TV 2 Danmark og Media City Odense. Hendes uddannelsesmæssige baggrund er fra SDU, hvor hun har læst en bachelor i Medievidenskab og efterfølgende en kandidat i International Virksomhedskommunikation.

- Mine spidskompetencer er kreativt arbejde og koordinering. Jeg motiveres i høj grad af samarbejde og resultater, der gør en forskel, forklarer Anna og uddyber:

- Variationen mellem det kreative, koordinerende og administrative arbejde er lige mig, da jeg her kan sætte flere kompetencer i spil - nu til glæde for de mange aktører i dansk bredde fodbold. 

Anna er ansat i en tidsbegrænset stilling indtil årets udgang.
Vi er glade for at have fået Anna på holdet og ser frem til et godt samarbejde.

 

Kort om Anna

Alder: Ung nok til stadig at være i 20’erne (men kun lige nøjagtigt)

Bopæl: Odense - 20 minutters gåtur fra kontoret

Nationalitet: Norsk og jysk – fynsk i hjertet efter 10 år på Fyn

Bonusbørn: En skøn og præteen dreng og en hjertevarm men bestemt lille dame på 9

Fun fact: Stolt haveejer i Bågø Haveforening - dog uden kolonihavehus