Mandag d. 29/4 inviterer vi alle interesserede klubpersoner til infomøde om DBU Børneklub.

Mødet er primært rettet mod klubber, der har ambitioner om at blive DBU Børneklubber eller er nysgerrige på det, men alle er velkomne - og eksisterende DBU Børneklubber, der gerne vil lade sig inspirere og dele ud af deres erfaringer.

- Vi vil rigtigt gerne hjælpe flere fynske klubber med at blive DBU Børneklubber, fordi vi oplever at det gør en forskel for klubberne på flere fronter. Det primære er en styrkelse af børnemiljøerne helt fra trænere, faciliteter, træningsmetoder, sparring og sammenhæng men, vi oplever ofte også at det giver en fælles klubidentitet og en mere tydelig retning for arbejdet, forklarer DBU Fyn børneklubrådgiver, Thomas Søfeldt.

Han bakkes op af Jan Sørensen, formand i Hesselager Fodbold:

- Vi føler, at DBU Børneklub er et kvalitetsstempel af vores børnefodbold, der samtidigt forpligter os til at arbejde mere målrettet med udviklingen af vores tilbud til børnene. Vi har klart fået mere fokus på de enkelte områder i klubben, hvor der kan gøres en forskel. Vi har øget fokus på feedback og vores børneudviklingstræner arbejder også med at samle klubbens trænere til snak om udvikling og fremtidige mål.

Mødeindhold

Oplæg fra DBU Fyns børneklubrådgivere

  • Hvad er en DBU børneklub, og hvilket menneskesyn og klubværdier ligger bag?
  • Hvilken hjælp får man fra DBU Fyn og hvor længe?

Oplæg fra Andreas Bruus, børneudviklingstræer i Særslev BK:

  • Hvad har det betydet for en mindre klub som Særslev BK at blive DBU Børneklub, og hvordan her rejsen dertil været indtil videre?

Oplæg fra Peter Carstensen, børneudviklingstræner i Korup/Ubberud

  • DBU Børneklub i samspil mellem to klubber

Oplæg fra DBU Fyn

  • Uddannelse af børnetrænere og børneudviklingstræner

Tilmeld til infomødet nu

Mødet afvikles 29. april kl. 17-20 hos Stadionvej 50, opg K, 5250 Odense V (lige overfor DBU Fyns kontor).

Klubber kan stille med så mange deltagere de ønsker. Det kunne f.eks. være formand, bestyrelsesmedlemmer, børneformand, børnetrænere eller andre, der har med børnemiljøet i klubben at gøre.

Undervejs serveres en bid mad.

Se et overblik over de fynske DBU Børneklubber her.