Aktiviteter

'En del af holdet' understøtter at langt flere klubber og frivillige kan give de mange børn og unge med særlige behov i Danmark mulighed for at få gode oplevelser i fodboldens fællesskaber. 

Det indebærer bl.a. at klubbernes frivillige skal klædes godt på til at kunne skabe inkluderende fodboldmiljøer samt at sikre at der skabes flere kamptilbud, hvor børn og unge med særlige behov kan møde ligesindede fra andre klubber. 

Klik på de tre infobokse herunder for at læse mere om henholdsvis træneruddannelse, stævner og andre aktiviteter, eller hvis du ønsker viden om muligheden for støtte til at afvikle lokale klubstævner.

Under infoboksene findes et Danmarkskort, der illustrerer alle de aktiviteter, som foregår landet over, og som løbende bliver opdateret.

 

Aktivitetsoversigt

Herunder findes en oversigt, der viser alle de aktiviteter DBU og Parasport Danmark har kendskab til. Oversigten viser både klubstævner, skolefodboldstævner og træneruddannelser, og den bliver løbende opdateret. Er der en aktivitet, du mener skal tilføjes, så skriv til mial@dbu.dk.

Bemærk: Ser du denne side på en mobiltelefon kan der pt. ikke zoomes ind på kortet. Du kan dog med fordel vende telefonen, og se kortet i horisontal visning.

<div class="infogram-embed" data-id="f644262e-f2e9-472a-abf8-921dfa258fc1" data-type="interactive" data-title="EDAH aktivitetsoversigt"></div><script>!function(e,n,i,s){var d="InfogramEmbeds";var o=e.getElementsByTagName(n)[0];if(window[d]&&window[d].initialized)window[d].process&&window[d].process();else if(!e.getElementById(i)){var r=e.createElement(n);r.async=1,r.id=i,r.src=s,o.parentNode.insertBefore(r,o)}}(document,"script","infogram-async","https://e.infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js");</script>
En Del Af Holdet Banner 1240 X 347 Px 1