Oversigt over fodboldtilbud i Danmark

'En del af holdet' har en ambition om at mindst 40 idrætsforeninger tilbyder fodbold for børn og unge med handicap og særlige behov. Der findes allerede en lang række tilbud, og i de kommende år vil der løbende komme flere til.

På Danmarkskortet herunder fremgår alle de fodboldtilbud, som på nuværende tidspunkt er blevet 'En del af holdet'. Bemærk at listen opdateres løbende, som der starter nye fodboldtilbud op, ligesom flere eksisterende tilbud ventes at komme med på listen. Ved at klikke på cirklerne, kan man tilgå en beskrivelse af de forskellige fodboldtilbud samt finde kontaktoplysninger på træner/holdleder.

Bemærk: Ser du denne side på en mobiltelefon kan der pt. ikke zoomes ind på kortet. Der arbejdes på en løsning, men i mellemtiden kan du med fordel vende telefonen, og se kortet i horisontal visning.

<div class="infogram-embed" data-id="0505eb0f-125b-41fb-a5f9-da04777965be" data-type="interactive" data-title="test"></div><script>!function(e,n,i,s){var d="InfogramEmbeds";var o=e.getElementsByTagName(n)[0];if(window[d]&&window[d].initialized)window[d].process&&window[d].process();else if(!e.getElementById(i)){var r=e.createElement(n);r.async=1,r.id=i,r.src=s,o.parentNode.insertBefore(r,o)}}(document,"script","infogram-async","https://infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js");</script>