Holdkort

Forside App 2 I Fodboldhandske

Hvordan fungerer holdkortene?
Hvem kan udfylde dem?
Hvornår skal de være udfyldt?

Det og meget mere kan du få svar på her. 

Få svar på de mest stillede spørgsmål om elektroniske holdkort her: FAQ om elektroniske holdkort

Sådan udfyldes holdkort

  • Holdkort via KampKlar
    • Hvis man har udtaget holdet til en kamp i KampKlar, får man automatisk mulighed for at tilføje tilmeldte spillere, når man går ind på holdkortet i Fodbold appen. 
    • Sådan søger træner om adgang til KampKlar (Klubben kan også give adgang til KampKlar direkte i KlubOffice under topmenuen Indberet Nye Oplysninger > Klubhverv > Klubhverv).

 

FAQ om holdkort på Fyn

I hvilke rækker skal der udfyldes holdkort?+

Det skal der for alle turnerings- og stævnekampe i alle aldersgrupper - dog ikke hos Old Boys og ældre.

Til stævner udfyldes blot holdkortet for den første kamp. Så kopieres det automatisk til holdets øvrige kampe i stævnet.

Hvem kan udfylde holdkort?+

Det kan de personer, der i klubbens KlubOffice er blevet tildelt hvervet 'Holdkortindberetter'. 

Se hvordan du tilføjer hverv i KlubOffice her. 

Hvad sker der, hvis vi glemmer holdkortet?+

For turneringskampe gælder følgende:

Er holdkortet ikke udfyldt, eller er det mangelfuldt udfyldt, vil klubben den følgende hverdag modtage en rykker efter følgende procedure:

1. rykker: kr. 50,-
2. rykker: kr. 100,-
3. rykker: kr. 300,-

Holdkortet åbnes automatisk i 48 timer efter udsendelse af en rykker, så klubben kan få det udfyldt. Man kan derfor ikke indsende sit holdkort på mail til DBU Fyn. Såfremt holdkortet ikke er udfyldt 48 timer efter udsendelse af 3. rykker vil holdet blive taberdømt i den pågældende kamp (de får ikke oprykningsforbud).

For børnestævnekampe gælder følgende:

Er holdkortet ikke udfyldt, eller er det mangelfuldt udfyldt, vil klubben den følgende hverdag modtage en rykker efter følgende procedure:

1. rykker: Gratis
2. rykker: kr. 50,-
3. rykker: kr. 300,-

Holdkortet åbnes automatisk i 48 timer efter udsendelse af en rykker, så klubben kan få det udfyldt. Man kan derfor ikke indsende sit holdkort på mail til DBU Fyn.

Til stævner udfyldes blot holdkortet for den første kamp. Så kopieres det automatisk til holdets øvrige kampe i stævnet.

KAN EN SPILLER TILFØJES HOLDKORTET MANUELT, NÅR HAN/HUN IKKE ER REGISTRERET I KLUBBENS KLUBOFFICE OG GODKENDT AF LOKALUNIONEN?+

Nej. En spiller skal være registreret i klubben for at kunne sættes på holdkortet. 

Det kræver desuden en spilletilladelse i klubben - et spillercertifikat eller supplerende spilletilladelse - og at spilleres fodboldpas er aktiveret.

Spillercertifikatet eller den supplerende spilletilladelse skal klubben indhente, mens det er spilleren selv, der skal aktivere sit fodboldpas (ved login på f.eks. DBU Fodbold app'en)

Du kan læse her, hvordan du som klub ansøger om et spillercertifikat. 

Og her hvordan du som spiller anmoder om en 'supplerende spilletilladelse', hvis du skal spille for mere end én klub. 

JEG KAN IKKE FINDE EN BESTEMT SPILLER PÅ MIN SØGNING I HOLDKORTET, HVAD GØR JEG?+

Prøv først at vælge en anden søgemåde (fx årgang), eller søg kun på fornavn. Alternativt er den pågældende spiller måske ikke blevet registreret i klubbens KlubOffice.

I så fald skal du kontakte din klubs KlubOffice-kontaktperson. En spiller skal være registreret i klubben for at kunne sættes på holdkortet.

HVORDAN SLETTER JEG EN SPILLER FRA HOLDKORTET, SOM IKKE FIK SPILLETID I KAMPEN?+

Holdkortet er åbent for redigering indtil syv timer efter kampstart. Klik på spilleren på holdkortet og vælg "Fjern fra holdkort". 

Hvis sådanne spillere ikke slettes fra holdkortet indenfor fristen, vil disse spillere i forhold til op/nedrykning af spillere være bundet af kampen, uagtet de ikke har deltaget på banen.

HVORDAN UDFYLDES HOLDKORT MED SPILLERE FRA FLERE SAMARBEJDSKLUBBER?+

Hvis et hold er oprettet som et samarbejdshold, kan spillerne fra samarbejdsklubberne automatisk søges frem, når du skal sætte holdkortet. 

Er det ikke tilfældet, skal du kontakte DBU Fyn: info@dbufyn.dk / 6617 8218.

Bruger dit hold KampKlar kan du også finde spillere fra samarbejdsklubber frem i spillersøgningen - eller når du laver aktiviteter på holdet. 

Hvor kan jeg se mere om holdkort?+

Det kan du lige her.