Brasilianske ideer på Det Fynske Fodbolduniversitet

Fodboldskoleleder i Brasilien, Per V. Hansen, gæster onsdag den 14. januar 2015 Det Fynske Fodbolduniversitet. Foruden ham mødes en række markante personer i en paneldebat. Du kan stadig sikre dig en plads.


____________________________________________________________

Per Van Hansen har en lang trænerkarriere bag sig. Der har bragt ham forbi både fynske seriehold, Næstved IF, Tahiti, Australien og en række brasilianske klubber. I dag fungerer han som fodboldskolechef/talenttræner i Brasilien.

På Det Fynske Fodbolduniversitet vil han give et indblik i, hvordan der kan skabes humør og intensitet i den ellers ”lidt kedelige danske tekniske træning”. Det sker på kunstgræsbanen i Odense Boldklub.

Efterfølgende byder aftenen på en paneldiskussion mellem sportsjournalist på Fyens Stiftstidende Leif Rasmussen, OB's talentchef Uffe Pedersen og assistenttræner for A-landsholdet Peter Bonde. De vil stille skarpt på emnet Systemer, koncepter og spillestil i dansk fodbold

Alt i alt tegner det til at blive en rigtig spændende aften på Det Fynske Fodbolduniversitet - og du kan stadig nå at sikre dig en plads. 

Praktiske informationer 
En typisk aften på Det fynske Fodbolduniversitet varer fra 18.00-21.30 med et program som nedenstående:

  • Oplæg ca. 15. min.
  • Træning med medier ca. 90 min.
  • Opfølgning, diskussion, spørgsmål ca. 75 min.

Pris pr. deltager pr. aften kr. 300,-

Husk varmt tøj til den del af kurset, der foregår udenfor.

Tilmelding foregår via KlubOffice, eller ved login på Mit DBU (se vejledning her).

Man skal tilmelde sig det enkelte kursus særskilt, også selvom man ønsker at deltage på flere kursusgange.


Foto: www.pervanhansen.dk


Log ind