Måned

Holdtilmelding til forår 2015

Der er nu åbent for holdtilmelding til forårets turnering. Frist for tilmelding er den 1. februar.

Læs nyheden

Skærpelse af FIFA-regel skal beskytte børnene

En skærpelse af FIFA cirkulære sikrer, at spillere helt ned til 10-års alderen skal have tilladelse, når de skal have overført spillercertifikat fra et land til et andet. DBU’s formand Jesper Møller hilser de nye regler velkomne.

Læs nyheden

Ønsker til turneringen

Har din klub særlige ønsker til turneringen, så skynd jer at smide dem afsted på en mail. Læs mere her

Læs nyheden

Ti typer der giver træneren grå hår

Serietrænere landet over glæder sig til at komme i gang med fodboldtræningen igen. Også selvom det uomtvisteligt bliver til et gensyn med disse ti spillertyper, som giver alle serietrænere søvnløse nætter og fremskynder aldringen.

Læs nyheden

Husk spillercertifikat på nye spillere

Det er vigtigt at klubberne husker at indhente spillercertifikater på nye spillere. Spillercertifikater indhentes digitalt, men hvordan skal man gøre, og hvad skal man være OBS på? Få svarene her.

Læs nyheden

Tilmelding til U15 piger og U14 drenge eller?

I forbindelse med holdtilmelding har en række spørgsmål rejst sig især omkring rækkerne U15 piger og U14 drenge. Få klarhed omkring disse rækker her

Læs nyheden

Tårup og HPTI triumferede

Ved weekendens FM-stævner for seniorer var det Tårup og HPTI, der løb med sejren hos henholdsvis kvinderne og herrerne, og derfor nu kan kalde sig fynske mestre i indefodbold.

Læs nyheden

Thurø BK - Årets Fynske Fodboldklub 2014

Kauslunde, Thurø og Kirkeby kæmpede lørdag om hæderen som Årets Fynske Fodboldklub 2014. Prisen uddeles i samarbejde med Albani/Royal Unibrew, og i år var det Thurø, der kunne lade sig hylde.

Læs nyheden

Få svar på spørgsmål om holdtilmelding

DBU Fyns turneringsafdeling har samlet en række af de hyppigst stillede spørgsmål i forbindelse med holdtilmeldingen. Du kan få svarene her - svar som måske også kan hjælpe jeres klub, når I skal tilmelde hold.

Læs nyheden

KlubOffice-kurser: Økonomi og introduktion

DBU Fyn udbyder kurser med fokus på KlubOffice og de mange muligheder systemet tilbyder. Vi kommer også ind på DBU's Fodboldapp, KampKlar, Mit DBU og KlubCMS.

Læs nyheden

Log ind