DBU Fyns delegeretmøde 2015 vel overstået

DBU Fyn afholdt lørdag det årlige delegeretmøde i Langeskov.

Fynske klubfolk og særligt inviterede fyldte lørdag sæderne i Langeskov Hallerne til DBU Fyns delegeretmøde 2015.

Fra deres pladser kunne de fremmødte høre formand Bjarne Christensen aflægge beretning for 2014, hvor blandt andet medlemstal, fairplay, digital fodbold, frivillighed, økonomi og naturligvis turneringer var på tapetet.

Administrationschef Claus Gramm Pedersen fulgte efter med en gennemgang af regnskabet for 2013/2014 samt fremlagde budget for 2014/2015.

Næste punkt på dagsordenen var behandling af ialt 21 forslag, som forsamlingen fik mulighed for at kommentere på og stille spørgsmål til.
Alle 21 forslag blev vedtaget med klart flertal.

Dernæst var der valg til bestyrelsen. 
Det første valg tilfaldt Kaj Johansen, der blev genvalgt til forretningsudvalget for en 3 årig periode. 
Til bestyrelsen var der genvalg til Mette Gregersen og Kim Johansen, der begge blev valgt for en 2 årig periode.
Jakob Lyder, Vindinge BK, modtog nyvalg til bestyrelsen for en 2 årig periode. Han afløser Flemming Kvist Andersen, der ikke ønskede genvalg.
Der var yderligere valg til Appeludvalget mens valg af revisorer udgik af dagsordenen som konsekvens af forslag 2. Se hvordan alle valg faldt ud i referatet.

Inden dagsordenen blev rundet helt af, blev Poul Henning Andersen optaget som æresmedlem i DBU Fyn. 

Ordet blev herefter givet frit, hvorefter dirigenten takkede for god ro og orden og forsamlingen udbragte et 3-foldigt leve for unionen.

Inden de delegerede fik lov at kaste sig over buffeten, holdt DBU's direktør Claus Bretton-Meyer et oplæg om DBU's tanker og visioner med dansk fodbold. 

Herefter blev der sagt velbekomme og de fynske klubber fik fyldt depoterne op efter en indholdsrig formiddag i Langeskov.

Log ind