Årets fynske ungdomsklub: Nr. Lyndelse/Søby FC

Lørdag blev Nr. Lyndelse/Søby FC kåret til Årets fynske ungdomsklub. Med titlen fulgte en check på kr. 10.000,- fra Faxe Kondi. Overrækkelsen fandt sted i forbindelse med indvielsen af klubbens nye multibane.


____________________________________________________________

DBU Fyns ungdomsudvalg har blandt flere klubber udvalgt Nr. Lyndelse/Søby FC, som årets fynske ungdomsklub 2015.

Nr. Lyndelse/Søby FC har som direkte følge af den nye skolereform fået oprettet et hyggemiljø i klubbens cafe. Et sted hvor mange af klubbens unge spillere går hen direkte efter skole. Den tid der er mellem sidste time i skolen og træningsstart bruges sammen med vennerne eller de sidste lektier klares inden træningen påbegyndes.

Seneste tiltag er etableringen af en stor multibane med omkringliggende aktivitetsområder – et miljø der vil knytte fritidsaktiviteter sammen med klubmiljø og være byens tilholdssted. Et fantastisk fælles referencepunkt for byens unge.

Nr. Lyndelse / Søby FC er samtidig flot repræsenteret i DBU Fyns turneringer på både drenge- og pigesiden. Klubben har hold med i mange rækker. Særligt pigefodbold har gennem de senere år været fokusområde i klubben. Dette har afstedkommet, at man nu har et U13, et U15 og et U17 hold.

Formand for DBU Fyns ungdomsklub Mette Gregersen overrakte lørdag den 21. november en check på kr. 10.000,- fra Faxe Kondi som det synlige bevis på titlen som årets ungdomsklub 2015. 


Nr. Lyndelse/Søby FC piger i aktion på den nye multibane

Log ind