Måned

Årets fynske ungdomsklub: Nr. Lyndelse/Søby FC

Lørdag blev Nr. Lyndelse/Søby FC kåret til Årets fynske ungdomsklub. Med titlen fulgte en check på kr. 10.000,- fra Faxe Kondi. Overrækkelsen fandt sted i forbindelse med indvielsen af klubbens nye multibane.

Læs nyheden

Adventsgave: Vind landsholdstrøje på DBU Fyns Facebook

Julen nærmer sig, og og vi er i gavehumør. Derfor trækker vi lod om en landsholdstrøje op til hver søndag i advent blandt alle, der følger DBU Fyn på Facebook.

Læs nyheden

DBU Fyns Delegeretmøde flyttes til onsdag

DBU Fyns delegeretmøde er de fynske klubbers mulighed for at få direkte indflydelse på en række forhold omkring fynsk fodbold. Sæt derfor kryds i kalenderen allerede nu, så I kan gøre jeres indflydelse gældende.

Læs nyheden

Er Årets Serietræner fra din klub?

Mange fynske trænere gør et kæmpe stykke arbejde for at drive og udvikle fynsk fodbold. DBU Fyn ønsker i samarbejde med Fyns Fodbolddommerklub at hædre en person for dette arbejde med kåringen som Årets Serietræner 2015.

Læs nyheden

Kom til koncert med DBU Fyn og Albani

Det eneste du skal gøre er, at føre dit hold til sejr i DBU Fyns indestævner for seniorer og de gamle. Tilmelding til næste stævne for kvinder og herrer er den 15/11.

Læs nyheden

Så rykker vi inden døre

Fodbolden ruller videre på Fyn - nu er det bare inden døre. For i denne weekend startes indefodbold og futsal op med masser af stævner.

Læs nyheden

Fodboldstævner på kunstgræs

Sidste chance for tilmelding til stævner på kunstgræs i november og december.

Læs nyheden

Træner-kursus i futsal

På blot tre timer kan du tilegne dig nogle grundlæggende redskaber til at træne futsal med dine spillere. Tilmeld dig nu og få viden og spillet og inspiration til træningen.

Læs nyheden

Log ind