125 fynske dommere mødtes til hyggelig aften

DBU Fyn afholdt torsdag aften det årlige dommerarrangement for samtlige fynske dommere. Her blev en række dommere hædret for deres indsats, ligesom aftenen bød på et spændende oplæg fra en kendis.


Manfred Hansen (til højre) modtager det synlige bevis på, at han blev kåret som Årets Breddedommer 2015. Det blev overrakt af DBU Fyns bestyrelsesmedlem Kim Johansen, der også selv er fodbolddommer. 
____________________________________________________________

Som dommer arbejder man ofte alene ude på banerne. Alligevel er der et godt fællesskab mellem de fynske dommere. Det var torsdagens arrangement et vidnesbyrd om.

Med 125 dommere samlet føg gode historier og venlige drillerier på tværs af bordene, der var dækket op til fællesspisning ved ankomst.

Dommerne blev budt velkommen af formanden for DBU Fyns Dommerudvalg Paul Ejnar-Hauge med en tak for indsatsen i 2015. De fynske dommere varetog i det forgangne år flere end 8.000 dommeropgaver.

Herefter blev scenen overtaget af DBU Fyns administrationschef, der fortalte om disciplinærsystemets opbygning i DBU Fyn i lyset af dem mange ærgerlige sager om afbrudte kampe, som man oplevede i 2015. Det skete med et klart signal om, at man som dommer naturligvis ikke skal finde sig i trusler og vold.

Årets Breddedommer og jubilarer blev hyldet
Traditionen tro var der anerkendelse til en række personer for deres virke i den fynske dommerverden. Prisen som Årets Breddedommer 2015 gik til Manfred Hansen. Manfred, der foreløbigt har virket som dommer i 35 år, er en meget vellidt dommer hos såvel klubber som kollegaer, og han er med sin positive indstilling og gode humør garant for en god og fair afvikling af kampe og øvrige opgaver.

Der var også anerkendende klapsalver til en række jubilarer:

5 år:
Joachim Bentsen, Morten Høst, Ibrahim Slaiman, Anders Wolf Madsen, Thomas Mørk, Mirsad Mehmedovic, Gert Tander og Patrick Lønsmann

10 år:
Chris Andersen, Jim Frandsen, Kurt Nielsen, Ahmad Chaker, Torsten Konggaard Nielsen, Gunnar Levin Jørgensen, Claus Steiner, Kenneth Sørensen, Rashid Taha, Klaus Jørgen Pedersen og Steen Pedersen

15 år:
Poul Henning Andersen, Jan Aage Dorch Hansen og Mogens Hartmann

20 år:
Carsten Asmussen. Anthony Basham, Frank Beck, Søren Flintau, Lennart Jensen, Henrik Larsen, Søren Madsen, Henning Juhl Nielsen, Ejnar Bo Nielsen, Karsten Rasmussen og Peter Rasmussen

25 år:
Hans Bebe, Niels Høg, Mogens Jacobsen, Jens Møller Jensen, Dion Jørgensen, Uffe B. Nielsen og Preben Rasmussen

30 år:
Kjeld Jeppesen og Ole Nielsen

35 år:
Niels Henning Carlsen, Jan Christensen, Manfred Hansen og Ejvind Olsen

40 år:
Ole Sand

50 år(!):
Paul Stein Jensen

En jægersoldet rundede aftenen af
En god dommeraften blev rundet af med et oplæg fra BS Christiansen om konflikthåndtering - noget som dommere ofte må benytte sig af i kampe. Det skete med temaerne "Fundamentet for at være en god dommer” og ”Hvad skal der til for at løse opståede konflikter”. Han var ikke sen til at anerkende og rose det store arbejde og den betydning, som dommerne har for fodboldens udbredelse og popularitet. Fodboldverdenen er langt fra ukendt for BS Christiansen, der bl.a. har fungeret som mentor for den tidligere fynske topdommer Peter Rasmussen og som konsulent i FC Midtjylland.

Vi ønsker dommerne god vind på banerne i 2016.


Log ind