Måned

Afbrudt kamp:

Vi har modtaget en indberetning fra dommeren om, at kampen mellem X og X er blevet afbrudt. Den disciplinære behandling går nu i gang.

Læs nyheden

Tilmeldingsfrist for Børnetrænerseminar i Langeskov er 31. marts

Dygtige trænere laver god træning, og god træning giver glade spillere, der udvikler sig. Derfor inviterer DBU Fyn alle børnetrænere til et seminar med fokus med 3 spændende træningstemaer og gode træningsøvelser. Seminaret afvikles i Langeskov IF, og det er en oplagt mulighed for at dygtiggøre sig som træner og hente inspiration til træningen hjemme i klubben.

Læs nyheden

Skal DBU Fyn hjælpe jer med at påsætte dommere?

Har jeres klub svært ved at finde dommere til "døm-selv kampe" så kontakt DBU Fyn, så hjælper vi jer gerne.

Læs nyheden

Nye trænere skal have adgang til holdkort

Det er vigtigt at klubberne husker at give nye trænere adgang til holdkort. Vi giver her opskriften på det samt en række andre vigtige informationer om holdkort.

Læs nyheden

Fleksibel spilleform 11M som 9M fortsætter i 2016

I enkelte rækker kan 11M kamp ændres til 9M kamp. I denne nyhed giver vi dig opskriften på hvordan en 11M kamp kan afvikles som en 9M kamp.

Læs nyheden

Få kridtet banerne med de rigtige mål

Så skal kridtmaskinen findes frem og banerne gøres klar til den nye sæson. Få de rigtige banestørrelser her.

Læs nyheden

50 (!) år med fløjten

Det er ikke hver dag, at et 50 års jubilæum i dommerverdenen kan fejres. Faktisk var det første gang i DBU Fyns (FBU's) historie, da Paul Stein Jensen modtog fortjente klapsalver for sit lange virke i dommerverdenen på en stor samling for fynske dommere for nyligt.

Læs nyheden

90 dommere prustede i Langeskov

I søndags var ca. 90 fynske dommere samlet i Langeskov for at gennemgå den årlige dommertest, der skal sikre, at de er klar til sæsonstart.

Læs nyheden

Så kan der printes programmer

Fristen for online kampredigering var søndag den 13. marts. Det betyder også, at klubberne nu kan printe deres samlede kampprogrammer for foråret.

Læs nyheden

Bøgeparkens IF slettet som medlem ved DBU Fyn

DBU Fyns bestyrelse har med virkning fra dags dato slettet Bøgeparkens IF som medlem grundet restance til unionen. Klubbens hold i herre serie 2 udtrækkes.

Læs nyheden

Log ind