Måned

God jul og godt nytår!

Kontoret holder lukket i perioden 23. december - 1. januar. Torsdag den 22. december lukker kontoret kl. 12.00.

Læs nyheden

FM i indefodbold for seniorer og "de gamle"

13. og 14. januar afvikles fynsmesterskabet i indefodbold. Stævnet finder sted i Marienlystcentret og udover titlen som fynsmester er der også fine præmier på højkant. Tilmeldingsfrist er mandag den 1. januar 2018.

Læs nyheden

DBU Fyn søger suppleanter til Appeludvalget

Appeludvalget er DBU Fyns ankeinstans, som klubber kan gøre brug af ved anke af de afgørelser, der træffes i DBU Fyns Disciplinærudvalg. Vi søger nu 2 suppleanter til appeludvalget.

Læs nyheden

DBU Fyn flytter kontor midlertidigt

Grundet renovering af lyset i de lokaler, hvor vi normalt holder til, flytter vi frem til og med 26. januar til et andet kontor i Odense. Man kan fortsat komme i kontakt med på mail og telefon - og selvfølgelig på adressen.

Læs nyheden

Flere danskere vil dømme fodbold

2017 har budt på en stigning i antallet af nye fodbolddommere. I alt har 372 personer taget dommerkortet i det forgangne år, og også hos eksisterende fodbolddommere har der været trængsel på skolebænken.

Læs nyheden

DBU Fyns Delegeretmøde: Onsdag den 28. februar 2018

DBU Fyns delegeretmøde er de fynske klubbers mulighed for at få direkte indflydelse på en række forhold omkring fynsk fodbold. Sæt derfor kryds i kalenderen den 28. februar 2018, så I kan gøre jeres indflydelse gældende.

Læs nyheden

Er Årets Serietræner fra din klub?

Mange fynske trænere gør et kæmpe stykke arbejde for at drive og udvikle fynsk fodbold. DBU Fyn ønsker at hædre en person for dette arbejde med kåringen som Årets Serietræner 2017.

Læs nyheden

Det Fynske Fodbolduniversitet: Lær om angriberens bevægelser

Angriberne scorer de fleste mål, og de skal kunne nogle særlige bevægelser i både opspillet, presspillet og afslutningsspillet. Dem kan du lære meget mere om af Hobros cheftræner Thomas Thomasberg – tilmeld dig kursusaftenen her.

Læs nyheden

Storstævner fortsætter i nye klæder

Det 13 år lange samarbejde med Jyske Bank om bl.a. Jyske 3-bold storstævner er nået til ende i fuld forståelse mellem parterne. Storstævnerne fortsætter dog - men i en lidt anderledes form.

Læs nyheden

Log ind