Den fedeste måde at holde vinterferie på for en U13-dreng

Lyder fire dages fodbold-camp som den fedeste vinterferie for en U13-dreng, du kender? Det bliver en camp fyldt med fodboldtræning på højt niveau og selvfølgelig også en masse sociale aktiviteter.

Kender du en U13-dreng, der bare ikke kan få nok af fodbold, og som ville elske at få lov at bruge fire dage af sin vinterferie på at blive trænet af nogle af Danmarks dygtigste trænere, og samtidigt hygge sig med 23 andre fodbolddrenge på samme alder? Så har vi et godt tilbud!

I uge 7 arrangerer vi i samarbejde med Ringe Fri- og Efterskole en fodbold-camp for U13-drenge. Campen foregår fra mandag den 11. februar til torsdag den 14. februar 2019. På campens fire dage når drengene at få hele syv gange træning af forskellige danske elitetrænere og DBU-instruktører. 

Programmet byder bl.a. på træning med dygitge trænere - bl.a. OB's Superligatræner Jakob Michelsen - Champions League på storskærm og sociale aktiviteter i bl.a. svømmehal og springsal. 

Der er med andre ord lagt op til 4 fede dage med god fodboldtræning og masser af sjov og hygge.

Drengene overnatter på campen.

Se program for U13 campen (med forbehold for ændringer).

Alt det praktiske
Campen koster kr. 1195,- per person i alt for de fire dage, inkl. alle måltider (dog ikke morgenmad om mandagen). Alle får også en fodbold og en t-shirt med hjem fra campen.

Drengene skal ankomme mandag den 11. februar kl. 10.00 og hentes igen torsdag den 14. februar kl. 13.00, når campen er slut.

Tilmelding sker ved at sende en mail til jebm@dbufyn.dk. Tilmeldingen er først endelig og godkendt, når pengene (kr. 1195,-) er overført til følgende konto:

Reg: 3574
Konto: 0011430562

HUSK at angive navn ved overførslen.

OBS! Der er tilmeldingsfrist onsdag den 16. januar 2019.

Tilmeld din dreng nu - der er kun plads til 24 drenge på campen (2 målmænd og 22 markspillere), og pladserne bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet. Alle deltagere skal have spillet U13 i efteråret 2018. 

Log ind