Måned

Den fedeste måde at holde vinterferie på for en U13-dreng

Lyder fire dages fodbold-camp som den fedeste vinterferie for en U13-dreng, du kender? Det bliver en camp fyldt med fodboldtræning på højt niveau og selvfølgelig også en masse sociale aktiviteter.

Læs nyheden

Skal du starte året med at blive en endnu bedre træner?

På vores C1-trænerkursus kan alle nuværende og kommende børne- og ungdomstrænere deltage. Vi afholder kurset i januar, så du kan starte året med at blive en endnu dygtigere træner.

Læs nyheden

Savner I også allerede at spille kampe udendørs? Prøv VinterBOLD!

Efterårssæsonen er slut, og lige nu kan der synes uendeligt lang tid til, at forårssæsonen fløjtes i gang. Hvis I gerne vil i gang lidt før, kan I spille VinterBOLD! Vi tilbyder VinterBOLD for både børn, ungdom og senior, og tilmeldingen er allerede åben.

Læs nyheden

Er Årets Serietræner fra din klub?

Mange fynske trænere gør et kæmpe stykke arbejde for at drive og udvikle fynsk fodbold. DBU Fyn ønsker at hædre en person for dette arbejde med kåringen som Årets Serietræner 2018.

Læs nyheden

Søg en træner og se ledige fynske trænerjobs

Via KlubOffice kan klubber søge trænere. Jobopslagene vises på dbufyn.dk, hvor interesserede trænere kan læse dem. Man kan også se en oversigt over trænere, der selv stiller sig til rådighed.

Læs nyheden

Det Fynske Fodbolduniversitet: Lær om presspil og forskellen på herre- og kvindefodbold

I har lige mistet bolden, men hvordan vinder I den hurtigst muligt tilbage igen? Dit svar vil nok komme promte: Presspil! På Det Fynske Fodbolduni’s fjerde aften lærer Brøndbys Per Nielsen fra sig om emnet, og han vil også diskutere forskellen på herre- og kvindefodbold.

Læs nyheden

Gratis kursus: Automatiske kontingenter i KlubOffice

Det automatiske kontingentsystem i KlubOffice gør klublivet lettere for jeres kasserer og giver jer med stor sandsynlighed flere penge i klubkassen. På kurset kigger vi nærmere på det automatiske kontingentsystem fra opsætning til kontingentkørsel og opfølgning.

Læs nyheden

Tilmeldingsfristen til vinterens Futsal-turneringer nærmer sig

For ungdoms- og seniorhold spilles der om fynsmesterskabet. For børnehold spilles der enkelt- og medaljestævner. Futsal er fyldt med tempo og intensitet, og samtidigt kan det være en god måde at forberede den kommende udendørssæson på.

Læs nyheden

Sådan gik efterårssæsonen i den fynske seniorfodbold

Den udendørs efterårssæson kan nu rundes af efter de sidste turneringskampe på Fyn blev spillet i starten af november. Her får du en opsamling på alle de fynske seniorrækker.

Læs nyheden

Det Fynske Fodbolduni: Lær om defensive strategier ved indlæg i åbent spil

De andre er i angreb, men hvad er jeres plan, når de smider indlæg ind imod jeres mål? Det er vigtigt med en strategi, og det kan du som træner lære mere om på tredje aften på Det Fynske Fodbolduniversitet.

Læs nyheden

Log ind