Det Fynske Fodbolduni: Lær om defensive strategier ved indlæg i åbent spil

De andre er i angreb, men hvad er jeres plan, når de smider indlæg ind imod jeres mål? Det er vigtigt med en strategi, og det kan du som træner lære mere om på tredje aften på Det Fynske Fodbolduniversitet.

Den tredje aften på dette års udgave af Det Fynske Fodbolduniversitet kommer til at stå i defensivens tegn. Der vil være særligt fokus på, hvordan du kan træne dine midtstoppere til at stå bedre imod indlæg, der kommer i åbent spil. Det handler om at skabe sig selv optimale forudsætninger for at dække op igennem nogle faste principper og strategier.
Disse strategier vil Kim Engstrøm, der er cheftræner for OB’s U19-ligahold, dele ud af på aftenen.

- Alle hold har helt klare strategier for indløb i feltet, når vi er i offensiven, så hvorfor skal vi ikke have en klar strategi for, hvordan vi forsvarer på indlægget? Der er over de seneste 5 år sket en stor stigning af mål lavet efter indlæg i åbent spil både nationalt og internationalt. Derfor er det nødvendigt med mere klare strategier for opdækningen, udtaler Kim Engstrøm. 

- Med et øget fokus på emnet i træning er det lykkes os at mindske både scoringer og afslutninger imod os efter indlæg i åbent spil væsentligt i vores kampe, afslutter Kim Engstrøm. 

Alt det praktiske
Kurset foregår mandag den 3. december 2018 kl. 18.00-21.00. Kurset afholdes i OB. 

Der er tilmeldingsfrist lørdag den 1. december. Tilmeld dig her.

Ønsker du at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset, søg personerne frem og tilmeld dem.

OBS: Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet giver dig point til opretholdelse af din B- eller C-licens. Hver kursusaften tæller 3 point. Læs mere her

Pris pr. deltager kr. 300,-. 

Det Fynske Fodbolduniversitet består i alt af fem kursusaftener. Du tilmelder dig den enkelte kursusaften separat, men hvis du tilmelder dig alle fem kurser, får du det ene kursus gratis (dine penge refunderes efterfølgende).
Læs mere om Det Fynske Fodbolduniversitet her

Log ind