Det Fynske Fodbolduniversitet: Lær om presspil og forskellen på herre- og kvindefodbold

I har lige mistet bolden, men hvordan vinder I den hurtigst muligt tilbage igen? Dit svar vil nok komme promte: Presspil! På Det Fynske Fodbolduni’s fjerde aften lærer Brøndbys Per Nielsen fra sig om emnet, og han vil også diskutere forskellen på herre- og kvindefodbold.

På den fjerde aften på dette års udgave af Det Fynske Fodbolduniversitet skal det handle om presspil. Brøndby IF er de seneste sæsoner nærmest blevet synonymet på et vildt presspil i den danske fodboldverden, og nu er Per Nielsen klar til at lære fra sig om emnet.

Den første halvdel af aftenen vil derfor foregå på banen, hvor Per vil sætte jer ind i hans erfaringer med at træne spillere til at blive bedre i presspillet. 

Den anden del af aftenen vil bestå af et oplæg, hvor Per Nielsen vil fortælle om sit syn på forskellen mellem herre- og kvindefodbold, og hvor stor eller lille denne er. Dette kan du være med til at diskutere på aftenen.

Alt det praktiske
Kurset foregår tirsdag den 11. december 2018 kl. 18.00-21.00 og afholdes i Boldklubben Marienlyst. 

Der er tilmeldingsfrist søndag den 9. december. Tilmeld dig her.

Ønsker du at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset, søg personerne frem og tilmeld dem.

OBS: Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet giver dig point til opretholdelse af din B- eller C-licens. Hver kursusaften tæller 3 point. Læs mere her

Pris pr. deltager kr. 300,-. 

Det Fynske Fodbolduniversitet består i alt af fem kursusaftener. Du tilmelder dig den enkelte kursusaften separat, men hvis du tilmelder dig alle fem kurser, får du det ene kursus gratis (dine penge refunderes efterfølgende). Læs mere om Det Fynske Fodbolduniversitet her.

Log ind