Savner I også allerede at spille kampe udendørs? Prøv VinterBOLD!

Efterårssæsonen er slut, og lige nu kan der synes uendeligt lang tid til, at forårssæsonen fløjtes i gang. Hvis I gerne vil i gang lidt før, kan I spille VinterBOLD! Vi tilbyder VinterBOLD for både børn, ungdom og senior, og tilmeldingen er allerede åben.

Mange trænere efterspørger flere kampe, og vigtigst af alt er der en masse fynske fodboldspillere, der bare gerne vil spille mere fodbold. Derfor arrangerer vi igen i år VinterBOLD. VinterBOLD kan bruges som træningskampe forud for forårssæsonen. På den måde behøver I ikke selv stå for at finde modstandere – det klarer vi for jer. 

VinterBOLD indeholder turneringer for både børn, ungdom og senior.
I børne- og ungdomsrækkerne spilles der seks runder som løber fra den 27. januar til den 24. marts. Der er tilmeldingsfrist for børne- og ungdomshold søndag den 13. januar 2019.
Turneringen for seniorer vil som udgangspunkt foregå i marts. Der er tilmeldingsfrist for seniorhold den 3. februar 2019. 

Praktisk info
Tilmelding til VinterBOLD skal ske via KlubOffice.
Der er tilmeldingsfrist for børne- og ungdomshold den 13. januar 2019.
Tilmeldingsfrist til træningsturnering for seniorer er den 3. februar 2019.

Der udbydes den primære spilform i årgangen, og der udbydes kun et niveau.
Ved for få tilmeldinger i en årgang kan vi se os nødsaget til at sammenlægge to årgange.

Læs mere om VinterBOLD:

Pris for deltagelse er:
  • Børn og ungdom: kr. 220,-
  • Træningsturnering for seniorer: kr. 290,-
Kampene kan afvikles på alle former for underlag.
Kan man ikke stille en bane til rådighed, kan man frit fraskrive sig retten til hjemmebane og afvikle sine kampe på udebane. Derved kan klubber, der ikke har en bane, fortsat deltage i DBU Fyn VinterBOLD. Det er dog fortsat klubbens ansvar at sikre dommer, selvom man flytter kampen til en bane væk fra klubben. Dommer kan evt. bestilles hos DBU Fyn.

Vi glæder os til at komme i gang med VinterBOLD 2019!

Log ind