Tilmeldingsfristen til vinterens Futsal-turneringer nærmer sig

For ungdoms- og seniorhold spilles der om fynsmesterskabet. For børnehold spilles der enkelt- og medaljestævner. Futsal er fyldt med tempo og intensitet, og samtidigt kan det være en god måde at forberede den kommende udendørssæson på.

I Futsal er der fokus på tekniske og individuelle færdigheder, og spillet er fyldt med intensitet og tempo. Der er ingen bander, bolden skal altid sættes hurtigt i gang, og der er masser af boldberøringer. 

Mange danske fodboldspillere på alle niveauer og i alle aldre har i de seneste år opdaget glæden ved det sydamerikanske indendørs spil. Hvis I vil have jeres hold med i vinterens turneringer og stævner, skal I være opmærksomme på, at tilmeldingsfristen nærmer sig med hastige skridt – det er den 25. november! 

Fynsmesterskab for ungdom og senior
Ungdomshold og seniorhold spiller om fynsmesterskabet i Futsal. Der spilles både stævner i december og januar, og efter sidste stævne kåres sæsonens mestre. 

Tilmelding skal foregå i KlubOffice via menuen: Turneringsadministration > Holdtilmelding > Ordinære turneringer og stævner.

Der er tilmeldingsfrist for både ungdoms- og seniorhold søndag den 25. november 2018!
Enkeltstævner i Futsal for børn
For børn arrangerer vi to enkeltstævner i Futsal henover vinteren. Det første stævne spilles i weekenden den 8. og 9. december. Til dette stævne er der tilmeldingsfrist søndag den 25. november.

Det andet stævne er et medaljestævne, som spilles den 26. januar 2019. Til dette stævne er tilmeldingsfristen dog først søndag den 13. januar 2019.

Tilmelding skal foregå i KlubOffice via menuen: Turneringsadministration > Holdtilmelding > Ordinære turneringer og stævner.
Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til Futsal-spillet og vores turneringer, er du altid velkommen til at kontakte os enten på mail (info@dbufyn.dk) eller telefon (66 17 82 18). 

Log ind