MENU

Årets Fynske Fodbolddommer: De 3 nominerede er…

Til Fynsk Fodbold Award uddeles blandt andre prisen Årets Fynske Fodbolddommer. Tre dommere får her med deres nominering et stort skulderklap for deres indsats, men vinderen afsløres først d. 26. oktober til den store awardfest.

Dommerne er vigtige for den gode fodboldoplevelse. Derfor ønsker DBU Fyn at hædre en fynsk fodbolddommer for sit virke i 2018.

En god dommer kan fx være kendetegnet ved:

  • At dommeren afvikler sine påsatte kampe til alles tilfredshed
  • At dommeren dømmer en bred vifte af kampe såvel ungdom som senior
  • At dommeren er vellidt blandt sine dommerkolleger

Ovenstående er blot eksempler - det kan også være noget helt andet, der kendetegner den dommer, som render med titlen.

DBU Fyns Dommerudvalg vælger en af de tre nominerede til prisen som Årets Fynske Fodbolddommer. Foruden hæderen følger der med prisen også to landskampsbilletter samt transport til og fra kampen.

De tre nominerede er:

Mogens Hartmann
Mogens har igennem rigtig mange år fungeret som dommer på alle mulige niveauer. Han siger aldrig nej til at dømme en kamp og gør det med et smil.

Edvard Kildegaard Hansen
Edvard er forholdsvis ny i dommerverdenen, men er kommet særdeles godt i gang. Han dømmer mange kampe og møder altid op med rank ryg og stor lyst til at afvikle kampen på bedste vis. På trods af at Edvard fylder 60 år i oktober, er han udrustet med en særdeles god kondition, som hjælper ham godt på banen.

Mikael Larsen
Mikael er den dommerkandidat, der har mindst dommererfaring, men ligesom sine to medkandidater er han meget dedikeret til dommergerningen, hvor han med store akkuratesse får afviklet sine opgaver.


Vær med når spændingen udløses
Fynsk Fodbold Award er for spillere, dommere, klubledere, trænere, tilskuere - ja kort sagt, alle der er i berøring med fynsk fodbold eller folk, der bare er fodboldinteresserede og har lyst til en sjov aften. Foruden prisuddelingen byder aftenen på god mad, kolde drikkevarer og topunderholdning med bl.a. komiker Andreas Bo og livemusik fra Peter AG og Danmarks bedste Gasolin-show, Peter & De Andre Kopier.

Billetter kan bookes på info@dbufyn.dk. Prisen pr. billet er kr. 259,- (+ kr. 10 i gebyr).

Log ind