MENU

Måned

Brug af spillere de sidste 2 kampe

Vær opmærksom på brug af spillere de sidste 2 kampe. Dette gælder op- og nedrykning af spillere.

Læs nyheden

De fynske børne- og ungdomstrænere er blevet vilde med træneruddannelse

C-træneruddannelsen er for børne- og ungdomstrænere, og fynboerne vil gerne uddannes. Det netop afsluttede åbne C1-kursus havde folk på venteliste, og nu udbydes der et ekstra, så vi kan få uddannet endnu flere dygtige trænere til de fynske fodboldbørn.

Læs nyheden

Børnene elsker at spille indendørs – har I husket at tilmelde jeres?

Hvis der ikke var indefodboldstævner ville vinterpausen nærmest føles uendeligt lang for mange af de glade fynske fodboldbørn. Nu nærmer tilmeldingsfristen sig med hastige skridt, men I kan stadig nå at få hold med!

Læs nyheden

Årets Fynske Fodbolddommer: De 3 nominerede er…

Til Fynsk Fodbold Award uddeles blandt andre prisen Årets Fynske Fodbolddommer. Tre dommere får her med deres nominering et stort skulderklap for deres indsats, men vinderen afsløres først d. 26. oktober til den store awardfest.

Læs nyheden

Det vrimler med små børn på de fynske fodboldbaner

Flere og flere fynske fodboldklubber tilbyder fodbold for børnehavebørn, og de mindste børn og deres forældre myldrer til, når først tilbuddet er i den lokale klub. Det giver både en stor medlemsvækst og flere frivillige kræfter i klubben.

Læs nyheden

Vil I også spille fodbold i vintermånederne? Tilmeld jer nu!

Lad være med at lade jeres hold gå i vinterhi - der er tre forskellige tilbud på turneringshylden for alle de hold, der gerne vil fortsætte med at lade bolden trille henover vinteren. Der er både indefodbold, futsal og udendørs VinterBold.

Læs nyheden

Årets Fynske Holdkammerat: De nominerede er...

Gode holdkammerater og et godt sammenhold er afgørende elementer i et stærkt foreningsliv. Til Fynsk Fodbold Award 2018 uddeles derfor bl.a. prisen Årets Fynske Holdkammerat. Tre fynske fodboldspillere er med i kapløbet om dette års pris.

Læs nyheden

DBU Fyn og Albani takker klubbens frivillige

Det kræver tid og overskud at få sagt tak for indsatsen. DBU Fyn og Albani hjælper klubberne med det - ganske gratis! Det sker med rundvisning, ølsmagning, en bid mad og et spændende oplæg fra Troels Bech, som vil fortælle om et liv i fodboldens verden.

Læs nyheden

Fodboldpas er ikke kun for spillere på holdkort

Hvem er et Fodboldpas egentlig for? Enhver med en DBU-profil skal aktivere sit Fodboldpas: Børnespillere, Oldboys-spillere, trænere, ledere, dommere, m.fl. Se hvem, hvorfor og hvordan i denne guide.

Læs nyheden

Årets Fynske Fodboldleder: Her er de 3 kandidater

Til Fynsk Fodbold Award uddeles blandt andre prisen Årets Fynske Fodboldleder. Tre fynske kandidater har med deres nominering allerede fået et stort skulderklap, men vinderen afsløres altså først d. 26. oktober til den store awardfest.

Læs nyheden

Log ind