MENU

Årets Fynske Fodboldleder: Her er de 3 kandidater

Til Fynsk Fodbold Award uddeles blandt andre prisen Årets Fynske Fodboldleder. Tre fynske kandidater har med deres nominering allerede fået et stort skulderklap, men vinderen afsløres altså først d. 26. oktober til den store awardfest.

DBU Fyn og Albani ønsker sammen at hædre en fodboldleder på Fyn, der har ydet et stort arbejde i sin klub ved at kåre Årets Fynske Fodboldleder.

Personen kan via sin lederrolle i klubben have været medvirkende til, at klubben:
  • Er inde i en positiv udvikling
  • Har oplevet en medlemsfremgang
  • Har arbejdet med fastholdelsesprojekter
  • Har været visionær og nytænkende. 
Ovenstående er blot eksempler, og der kan altså være flere faktorer, der spiller ind.

Med prisen følger foruden hæderen et gavekort på kr. 6.000,-. 

Kort om de tre kandidater
Af indstillingerne fremgår bl.a. følgende om de tre kandidater.

Robin Birch, Formand Skamby BK
Robin er en ualmindeligt engageret, driftig og innovativ formand, der hele tiden søger nye muligheder for klubudvikling. Han er primus motor for de utroligt mange aktiviteter og tiltag, som Skamby BK trods klubbens relativt lille størrelse udbyder. Det høje aktivitetsniveau lader sig kun gøre fordi Robin involverer folk og uddelegerer opgaverne. Hvor mange andre vil uddelegere og derefter lægge det væk, sørger Robin for at følge op på, om opgaverne bliver løftet, og derfor bliver ideer også til virkelighed.

Lasse Mogensen, Formand Hårslev BK
Lasse er manden der holder sammen på det hele i Hårslev Boldklub. Han er et samlingspunkt som samtidig er god til at uddelegere. Alle i bestyrelsen har faste opgaver. Lasse er dygtig til at holde et højt informationsniveau så folk i klubben ved, hvad der rører sig. Han er meget vellidt blandt klubbens trænere, medlemmer og forældre. Han arbejder hårdt for at styrke klubbens rolle som centrum i lokalsamfundet, og han har spillet en meget aktiv rolle i etableringen af klubbens multibane. 

Peter Carstensen, Ungdomsformand Korup IF

Peter er meget engageret i lokalsamfundet og brænder især for ungdomsarbejdet i Korup IF. Han er en fremsynet mand med gennemslagskraft. Han er god til at igangsætte nye tiltag, holde snor i udviklingen og er en stor drivkraft i at få enderne samlet og få tingene til at lykkes. Peter er og har været drivkraft i at udvikle Korup IF på flere forskellige områder. Han har været en af de bærende kræfter i ungdomsafdelingens sammenlægning med Ubberud IF. Peter motiveres af at kunne forbedre klubbens tilbud til de unge, og han så, hvordan sammenlægningen kunne styrke klubbens ungdomshold, og har siden lagt mange kræfter i at få projektet til at lykkes.

Vær med når spændingen udløses
Fynsk Fodbold Award er for spillere, dommere, klubledere, trænere, tilskuere - ja kort sagt, alle der er i berøring med fynsk fodbold eller folk, der bare er fodboldinteresserede og har lyst til en sjov aften. Foruden prisuddelingen byder aftenen på god mad, kolde drikkevarer og topunderholdning med bl.a. komiker Andreas Bo og livemusik fra Peter AG og Danmarks bedste Gasolin-show, Peter & De Andre Kopier.

Billetter kan bookes på info@dbufyn.dk. Prisen pr. billet er kr. 259,- (+ kr. 10 i gebyr).

Fodboldawarden kan f.eks. bruges af klubber som en måde at sige tak til frivillige, sponsorer m.fl.


Log ind