MENU

Årets Fynske Holdkammerat: De nominerede er...

Gode holdkammerater og et godt sammenhold er afgørende elementer i et stærkt foreningsliv. Til Fynsk Fodbold Award 2018 uddeles derfor bl.a. prisen Årets Fynske Holdkammerat. Tre fynske fodboldspillere er med i kapløbet om dette års pris.

Nordfyns Erhverv og Turisme uddeler sammen med DBU Fyn prisen ”Årets Fynske Holdkammerat” til en fodboldspiller m/k 30+ fra en af DBU Fyns klubber, som med sine handlinger og holdninger er en rigtig god holdkammerat. Prisen går til en person der:
  • Er aktiv i klubben og altid går forrest, også ved de mindre sjove pligter 
  • Styrker fællesskabet og skaber glæde med sit gode humør 
  • Gør en særlig indsats for holdet og bakker op i både med- og modgang.
Vinderen modtager et gavekort på kr. 6.000,- til en Handelsstandsforening på Nordfyn efter eget valg. De 2 øvrige kandidater modtager begge et gavekort på kr. 2.000,- til en Handelsstandsforening på Nordfyn efter eget valg.

Præmien overrækkes i forbindelse med Fynsk Fodbold Award den 26. oktober 2018.

Kort om de tre kandidater
Alle har kunnet indstille en holdkammerat til prisen. I indstillingerne stod bl.a.:

Thomas Bording Pedersen, Hospitalets FK
Thomas er en person, der altid møder op, uanset hvor travlt han har. Da banen skulle tromles, var Thomas en af de 3 (ud af 70 medlemmer), der mødte op og brugte en formiddag på det, og han har kridtet banen op gennem hele sæsonen. Han sidder i festudvalget og gør generelt en kæmpe indsats på tværs af holdene. Han kæmper indædt på banen i alle kampe, på trods af dårlige knæ og at han typisk må halte et par dage efter, men han kan simpelthen ikke undvære det sociale og det sammenhold som der er skabt i klubben. Han har været en nøglefigur i at få 20 rustne gutter i dårlig form op af sofaen.

Stefan Foged, FC Kurant
Stefan er altid klar på at hjælpe, når det gælder klubben, men også privat. Stefan kridter baner, vasker tøj, reparerer og ordner alt i klubben. Sætter net i målene, sår og vander græs, ordner ukrudt, maler, rengører og laver almindeligt vedligehold. Der ud over er Stefan altid i godt humør til træningerne og til arrangementer. Han spreder sit humør gennem sin underlige humor og sjove opførsel i omklædningsrummet.

Chris Paw Hedelund, B 67
Chris er et kæmpe aktiv for vores hold. Han har flere hatte på for vores hold, han er træner og anfører. Men han går også forrest, når alt det knap så sjove skal gøres. Han er der altid før alle os andre for at gøre tingene klar til træning. Men han er også den, der går sidst og sørger for, at alle tingene er på plads og gjort klar til vask. Ydermere er han også hammerende god til det sociale omkring holdet og hjælper altid, hvis vi skal have planlagt fest for holdet.

Vær med når spændingen udløses
Fynsk Fodbold Award er for spillere, dommere, klubledere, trænere, tilskuere - ja kort sagt, alle der er i berøring med fynsk fodbold eller folk, der bare er fodboldinteresserede og har lyst til en sjov aften. Foruden prisuddelingen byder aftenen på god mad, kolde drikkevarer og topunderholdning med bl.a. komiker Andreas Bo og livemusik fra Peter AG og Danmarks bedste Gasolin-show, Peter & De Andre Kopier.

Billetter kan bookes på info@dbufyn.dk. Prisen pr. billet er kr. 259,- (+ kr. 10 i gebyr).

Fodboldawarden kan f.eks. bruges af klubber som en måde at sige tak til frivillige, sponsorer m.fl.Log ind