MENU

Børnene elsker at spille indendørs – har I husket at tilmelde jeres?

Hvis der ikke var indefodboldstævner ville vinterpausen nærmest føles uendeligt lang for mange af de glade fynske fodboldbørn. Nu nærmer tilmeldingsfristen sig med hastige skridt, men I kan stadig nå at få hold med!

At kunne spille fodbold indenfor er en god mulighed for at variere fodboldoplevelsen for børnene, da det jo er noget helt andet at spille indenfor end udenfor. I Dalum IF er de glade for at kunne tilbyde alle deres børn og unge at komme til indendørsstævner henover vinteren.

- Vi gør meget ud af, at vi har lige tilbud til alle uanset niveau. Gennem DBU Fyn indefodboldstævnerne har vi mulighed for at tilbyde alle vores spillere at spille indendørs, og det er meget populært blandt spillerne. Indendørsstævnerne giver en god variation, som er med til at fastholde spilleglæden, udtaler Trine Roesdahl fra Dalum IF, og hun fortsætter:

- Vi vil rigtig gerne bakke op om indendørsstævnerne og tilmelder altid mange hold. Der er rigtig god mulighed for at spille på alle niveauer, så både de bedste spillere og dem på lavere niveauer får gode fodboldoplevelser henover vinteren. Det er dejligt befriende ved de her stævner, at man bare kan spille fodbold, og det ikke handler så meget om resultatet. 

Glæden skal gives videre
Haarby Boldklub er ligesom Dalum IF en af de klubber, der gør meget ud af at sætte fokus på at spille indendørs.

- I vores klub har vi i de seneste år sat ekstra fokus på indefodbold, særligt i forbindelse med at vi har fået nogle nye haller at spille i. Jeg har selv spillet meget indendørs, da jeg var yngre, og den glæde, jeg havde ved det, vil jeg rigtig gerne give videre til vores medlemmer i klubben. Derfor støtter vi også så meget op om indefodbolden, som vi kan, og tilmelder så mange hold som muligt, fortæller Torben Hansen, der er formand i Haarby Boldklub.

God planlægning letter arbejdet for klubberne
- Der er en helt særlig tradition omkring vores indefodboldstævner på børnesiden. Alle niveauer kan være med, og der er medaljer til alle børn, fortæller John Emil Johansen, der er formand for Børneudvalget i DBU Fyn. Og han fortsætter:

- Vi har fået en del meget positive tilbagemeldinger omkring, at de fynske klubber synes, at det er rart med de faste rammer, og at man på et meget tidligt tidspunkt ved, hvornår man skal spille, og at stævnerne bliver afviklet meget effektivt, så klubfolk, forældre og børn ikke skal bruge hele dagen på at være til stævne.

Tilmeldingsfristen til indefodbold for børn og unge er søndag den 30. september 2018.

Herefter udarbejdes et program, som bliver offentliggjort den 26. oktober 2018. Allerede nu er spilledagene for de enkelte rækker fastlagt, hvilket er gjort for at gøre planlægningen så let som mulig. Skal I være med?

Læs mere om indefodbold for børn her.  
Læs mere om indefodbold for unge her

Har du spørgsmål til vores indefodboldstævner, er du velkommen til at kontakte os på info@dbufyn.dk eller på telefon 6617 8218.


Log ind