MENU

DBU Fyn og Albani takker klubbens frivillige

Det kræver tid og overskud at få sagt tak for indsatsen. DBU Fyn og Albani hjælper klubberne med det - ganske gratis! Det sker med rundvisning, ølsmagning, en bid mad og et spændende oplæg fra Troels Bech, som vil fortælle om et liv i fodboldens verden.


De frivillige kan se frem til et spændende foredrag med Troels Bech når DBU Fyn og Albani inviterer til Frivillig Fredag.

____________________________________________________________

Den 28. september 2018, på den nationale frivillighedsdag ”Frivillig Fredag”, inviterer DBU Fyn og Albani de frivillige i de fynske klubber til en hyggelig eftermiddag og aften på Albani bryggeriet i Odense.

Frivillig Fredag er kommet til via Social- og Integrationsministeriet. Dagen er en national markering og anerkendelse af de mange danske frivilliges indsats.

I en travl klubhverdag kan det nogen gange knibe med tiden til at få påskønnet den indsats, som klubbens mange frivillige gør. Det vil DBU Fyn og Albani igen i år hjælpe med til ved at invitere klubbernes frivillige til et gratis arrangement.

Dagens program
Arrangementet afvikles ved DBU Fyns hovedsponsor Albani, hvor der indledes med en rundvisning på bryggeriet efterfulgt af ølsmagning. Dernæst er det tid til en bid mad og en lille fodboldquiz. Efter maden kan deltagerne opleve Brøndby IF's nuværende sportsdirektør Troels Bech, der før jobbet på Vestegnen var cheftræner for OB.  

Programmet for dagen ser således ud:

16.00: Mødetid i gården inde på Albani ved port 3. Derefter velkomst og tak til de frivillige ved DBU Fyns formand Bjarne Christensen
16.15: Rundvisning på Albani
17.15: Ølsmagning
18.15: Spisning og quiz
19.00: Foredrag ved Troels Bech - anekdoter og fortællinger fra et spændende liv i fodboldens verden
20.00: Tak for i aften og tak for indsatsen

Deltagere og tilmelding
Klubberne kan deltage med 3 personer, og da der er et maks. deltagerantal på 80 personer, vil tilmelding være efter først-til-mølle-princippet. Man bestemmer selv, om man vil invitere trænere, ledere, forældre, ham der står for boldrummet eller nogle helt andre med. Alle frivilliges indsats har værdi og bør anerkendes.

Tilmelding foretages på mail til: lauk@dbufyn.dk

Vi glæder os til at se jer til en festlig dag i frivillighedens og fodboldens tegn!

Log ind