MENU

Fynsk Fodbold Award: Fodbold Fitness-kvinder er klar til dansegulvet

I Langeskov IF spiller og hygger Fodbold Fitness-kvinderne hver mandag på klubbens baner. Det sociale er grundstenen, og det er også det, der får dem til at trække i festtøjet for at blive en del af Fynsk Fodbold Award på Nordfyn. Busturen er booket via DBU Fyn.

Fynsk Fodbold Award: Fodbold Fitness-kvinder er klar til dansegulvet
AF: Jacob Skov, DBU Fyn//


17 fodboldglade kvinder fra Langeskov IF ser i fællesskab frem til 25. oktober, hvor de er klar med deres bidrag til at gøre Fynsk Fodbold Award til et brag af en fodboldfest.

Vi tog en snak med Lene Sørensen fra holdet om, hvorfor de drager afsted til awardfesten.


Hvorfor har I valgt at tage til Fynsk Fodbold Award?

- Vi vil gerne lave noget socialt sammen, og så havde vi et af de tidligere år talt om at tage med til award, så nu skulle det være. Vi skal have en sjov aften og få nogle gode minder, vi kan grine af, når vi står på banen. Og så er det helt vildt fedt, at der kommer et stort band som Carpark North. Det glæder vi os til.


I er et af de første Fodbold Fitness-hold, der deltager i Fynsk Fodbold Award. Hvad tænker du om det?

- Det er da en skam. Vi skal have mange flere med. Det er jo en oplagt mulighed til at lave noget sjovt sammen, og Fodbold Fitness bygger jo netop på, at det skal være sjovt og socialt...og sundt, Den sidste del må vi nok se bort fra til awarden.


Ser vi jer så i fodboldstøvler eller stilletter?

Vi kommer helt sikkert i stiletter.  Fodbolden må vente. Den aften skal der være fest!  Så, man finder os på dansegulvet og måske også dansende på stole og borde,  Vi er et meget festligt og sammentømret hold af piger. Man kan nok også støde på os i baren. En ting er i hvert fald sikkert; der er ingen af os, der kan køre hjem, så vi har lejet en bus til at køre os frem og tilbage, slutter Lene.


----

Bliv en del af festen

D. 25. oktober ligger Otterup Idrætscenter igen gulv til en sjov og underholdende fodboldawrd, hvor vi sammen hylder de klubber og personer, der har gjort de ekstra godt i løbet af året, og hvor vi fester sammen på tværs af spillere, trænere, dommere, klubledere osv.

Aftenen byder på et rockbrag med Carpark North og festlig dansemusik fra bandet Tennis.

Undervejs kårer vi:

I spidsen for awardshowet er Heidi Frederikke Sigdal.

Book jeres billetter allerede i dag på: info@dbufyn.dk (husk at angive antal i bestillingen).

Pris pr. billet: kr. 269,- + kr. 15 i gebyr. Klubben opkræves senere fra DBU Fyn.

Der er også mulighed for fælles bustransport til en fordelagtig pris.

Fynsk Fodbold Award arrangeres i samarbejde mellem DBU Fyn, Albani, Nordfyns Erhverv og Turisme, Nordfyns Kommune, Albani Fonden og Destination Fyn.

Log ind