DBU Fyn ønsker at hædre en fodbolddommer, der gennem sit dommervirke har gjort sig positivt bemærket i 2021.

Årets Fynske Fodbolddommer er en person der:

 • Afvikler sine påsatte kampe til alles tilfredshed
 • Dømmer en bred vifte af kampe for såvel ungdom som senior
 • Er vellidt blandt sine dommerkolleger  

For alle de tre nominerede gør sig gældende, at de generelt får afviklet deres kampe i en god ånd, blandt andet grundet deres venlige, rolige og smilende natur, der medvirker til at nedtrappe konflikter. De er desuden alle flinke til at byde ind på kampe, når der mangler dommere til at få kabalen til at gå op.

De nominerede til årets pris er:

 • Casper Fynbo Madsen
  Casper er med sine 42 år den yngste af årets tre kandidater. Han har dømt under DBU Fyn siden 2013 og er i dag indrangeret i serie 2 og som linjedommer i Albaniserien, mens han også har flaget en offside eller to i kvindernes 1. division. Han har i 2021 passet fløjten eller flaget i imponerende 92 kampe fordelt på såvel senior som ungdomskampe.

 • Alaudin Ardo Kabiljagic
  49 årige Alaudin - blandt dommere og klubber blot kaldet Ardo - har fungeret som fodboldommer hos DBU Fyn siden 2005. Med sin store rutine fungerer han i dag både som dommer, linjedommer og dommerudvikler. I alt er det blevet til 53 kampe i 2021. På herresiden er han indrangeret som som dommer i serie 1 og linjedommer i Albaniserien, mens hans også har vinket på sidelinjen i kvindernes 1. divisionen.

 • Ulrik Nam Knudsen
  Ulrik er den højest rangerede af årets kandidater, da han stempler ind som dommer i Albaniserien og linjedommer i Danmarksserien. Han har desuden ligesom de to dommerkolleger vinket i kvindernes 1. division i indeværende år. Ulrik er også feltets mest rutinerede dommer, da han startede sin karriere i sort helt tilbage i 1989 - dog med en pause fra 2011-2016. Ulrik er i dag 49 år og hans 2021 har i skrivende stund budt på 64 dommeropgaver på den fynske fodboldmuld.

Hvordan og hvornår kåres en vinder? 
DBU Fyns Dommerudvalg har udvalgt de tre fynske fodbolddommere, som kandiderer til prisen. Blandt de tre nominerede udvælger udvalget desuden en vinder, der kan bryste sig af titlen som Årets Fynske Fodbolddommer.

Vinderen offentliggøres ved Fynsk Fodbold Award 2021.

Med prisen følger foruden hæderen kr. 2.500,- og to landskampbilletter.