De danske landshold klarer sig forrygende for tiden. Det gælder på kvinde- og herrelandsholdet, men det gælder bestemt også alle vores ungdomslandshold. På drengesiden har ungdomslandsholdene tilsammen kun tabt en enkelt kamp efter sommerferien ud af 30 spillede kampe. Det må siges at være imponerende.

Alle disse spillere spiller allerede nu i store klubber i både ind- og udland, men langt de fleste af dem har startet med at lære at sparke til en bold i en lille lokal klub hos en engageret breddefodboldtræner.

På de kommende to aftener på Det Fynske Fodbolduniversitet sætter vi trænere fra alle niveauer af den fynske fodboldverden sammen med den eneste Superligatræner på Fyn og en ambitiøs ungdomslandstræner. Vi er helt sikre på, at konstellationen bliver inspirerende og lærerig, og hvis du ikke allerede er tilmeldt, kan du stadig nå at komme med!

 

Torsdag den 28. november 2019 kl. 18.00-21.00 er Jakob Michelsen instruktør på Det Fynske Fodbolduniversitet i Ådalen. Læs mere om aftenen her.

 

Mandag den 2. december 2019 kl. 18.00-21.00 er Søren Hermansen, U16 drenge-landstræner, instruktør på Det Fynske Fodbolduniversitet. Læs mere om aftenen her.

Vi glæder os til at se en masse fynske trænere på de to næste aftener af Det Fynske Fodbolduniversitet!