På årets anden aften af Det Fynske Fodbolduniversitet er OB’s Superligatræner, Jakob Michelsen, instruktør. Jakob vil bruge aftenen på at vise alle de deltagende trænere eksempler på en træning i OB, og han vil også fortælle lidt om dagligdagen som Superligatræner. Der vil desuden være rig mulighed for kursisterne til at høre Jakob Michelsens mening om fynsk og dansk fodbold, og især OB´s plads i dette hierarki nu og i fremtiden.

  • Jeg glæder mig til at fortælle en masse fynske trænere om, hvordan jeg arbejder med mine spillere i hverdagen. Fodboldtræning handler meget om at arbejde med mennesker, og uanset om man har med Superligaspillere eller Serie 4-spillere at gøre, handler det om at få individer til at performe som en enhed, udtaler Jakob Michelsen.

Anden aften på Det Fynske Fodbolduniversitet 2019 finder sted den 28. november kl. 18.00-21.00 hos OB i Ådalen i Odense. Tilmeldingsfrist 23. november 2019.

Den første aften på Det Fynske Fodbolduniversitet finder allerede sted den 19. november 2019. Her er Bjørn Holm fra S.f.B./Oure instruktør, hvor vi skal blive klogere på, hvordan man kan skabe og følge en klar spillestil. Du kan læse mere om aftenen her

 

DET PRAKTISKE:

Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet giver dig point til opretholdelse af din B- eller C-licens. Hver kursusaften tæller tre point. Læs mere her

Pris pr. deltager pr. aften kr. 300,-, som også inkluder kaffe og brød.
Man tilmelder sig den enkelte kursusaften separat, men hvis du tilmelder dig alle fem kurser, får du det ene kursus gratis. Du kan læse mere om temaerne for de andre aftener her.

OBS! Ønsker man at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset, søg personerne frem og tilmeld dem.